Városlista
2023. március 26, vasárnap - Emánuel

Hírek

2023. Január 26. 11:24, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Már nézhető a Vikingek: Valhalla 2 évada a Netflixen

Már nézhető a Vikingek: Valhalla 2 évada a Netflixen

A történelmi filmek rajongói imádták a normannok és az angolszászok összecsapásának történetét a Vikingek című tévésorozatban.

Hét évvel később a Netflix úgy döntött, hogy készít egy spin-offot, és Jeb Stuart forgatókönyvíró munkához látott. A Vikingek: Valhalla első évada a nézettségi listák élére emelkedett. 2022 márciusában döntöttek a sorozat második és harmadik évaddal való meghosszabbításáról.

A "Vikingek: Valhalla" sorozat 2. évadának cselekménye

Az egyik legjobb Netflix sorozat részeként a Vikingek: Valhalla 2. évadának kezdetén a felfedező Leif Eriksson (Sam Corlett) újra találkozik nővérével, a harcos Freydis Erikstvottirral (Frida Gustavsson) és szerelmével, Harald Sigurdsson norvég herceggel (Leo Suter).

Jelentést tesz arról, hogy Olaf Haraldsson (Johanness Højkür Johannesson) vadászatot indított ellenük, hogy megöljék Freydist, mint a pogány vikingek szellemi vezetőjét és Haraldot, mint Norvégia trónkövetelőjét.

Miután a Kattegati csatában vereséget szenvedett, Olaf fogságba esett, de később Norvégia fiatal királyának, Sven Knutssonnak a mentora lett.

Olaf megfogadta, hogy megvédi és tanítja Svent, mivel a saját fia sorsa függ tőle.

Vikingek: Valhalla – 2. évad | Hivatalos előzetes:

A hiten alapuló konfliktusok epikus sagája, valamint a hősök erőszakos hatalomért folytatott küzdelme kétségtelenül tetszeni fog azoknak, akik már megnézték az első évadot.

Miután "meghosszabbították" a sorozatot egy második és egy harmadik évaddal, az internetet böngészők körében fény derült arra, hogy a második évadot eredetileg 24 epizódra tervezét, de ebből csak nyolcat mutatnak be.

A sorozat az első két napban 80,5 millió órányi nézettséget ért el a stream platformon, majd az első kilenc napban lenyűgöző, 194 millió órányi nézettséget produkált.

Néhány kritikusnak nem tetszett az új Viking-sorozat, összehasonlítva az előző projekttel, mivel sok hiányosságot találnak - mind a színészek kiválasztásában, mind a forgatásban.

Az átlagos nézők viszont a Valhallát hipszter mesének nevezik, amely lejáratja az eredeti vikingeket.

Fotó: netflix.com

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 22. 09:33, szerda | PR

Ki lehet koszorúslány az esküvőn?

Egy esküvő akkor tökéletes, ha jelen van minden olyan személy, akihez az ifjú pár kötődik. Természetesen a vendégek között a koszorúslányok töltik be a legfontosabb szerepet, hiszen nagyon sok múlik rajtuk az esküvőn.

2023. Március 19. 09:25, vasárnap | PR

A napelem inverter teljesítményét befolyásoló tényezők

A napelem inverter egy olyan elektromos eszköz, amely a napelemrendszer által termelt egyenáramot alakítja át az otthon vagy ipari elektromos hálózat számára alkalmas váltakozó árammá.

2023. Március 19. 09:24, vasárnap | PR

Szürkehályog műtét utáni lábadozás: mire számíthatok?

A szürkehályog, azaz a szemlencse elhomályosodása műtéti úton szüntethető meg. Mivel a szemlencse nagyon fontos szerepet játszik az éleslátásban, ezért ezt a műtétet mindenképpen érdemes megfontolni.

2023. Március 17. 10:41, péntek | PR

Digitalizáld vállalkozásodat epénztárgép és NTAK segítségével

Magyarországon is egyre elterjedtebb az ePénztargép használata, amelyekhez NTAK szoftver is rendelhető. Az NTAk szoftver ingyen is elérhető a vállalkozások számára, ha egy komplett csomagot választunk.