Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2017. Július 13. 07:39, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/police.hu

Már reggel piásan vezetett – újra több ittas vezető bukott le

Már reggel piásan vezetett – újra több ittas vezető bukott le

Újabb négy ittas vezetőt szűrtek ki a forgalomból a térség rendőrei az elmúlt 24 órában. Egy dorogi férfi már reggel 9 órakor alkohol fogyasztása után ült volán mögé.

A rendőrök szerdán 8 óra 50 perckor Tatán a Komáromi utcában ellenőriztek egy gépkocsivezetőt. A férfit szondáztatták, majd ittasság gyanúja miatt mintavételre előállították a rendőrkapitányságra. A járőrök a mérések eredménye alapján a 67 éves tatai lakos részére közigazgatási bírságot szabtak ki.

Szintén közigazgatási bírságot szabtak ki a rendőrök egy 61 éves dorogi lakosnak. A férfit szerdán 9 óra 16 perckor ellenőrizték Dorogon a Bécsi úton. A járőrök a sofőrt szondáztatták, majd a pozitív eredmények alapján mintavételre előállították.

Az oroszlányi rendőrök ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak büntetőeljárást egy 28 éves helyi férfi ellen. A járőrök szerdán 18 óra 7 perckor Oroszlányon a Dózsa György utcában ellenőriztek egy elektromos kerékpárral gépi üzemmódban közlekedő férfi. A fiatalember a szondáztatást követően elismerte, hogy elindulását megelőzően alkoholt fogyasztott. A járőrök a férfit mintavételre előállították, majd a mérési eredményeket követően gyanúsítottként kihallgatták.

A rendőrök átvételi elismervény ellenében elvették vezetői engedélyét annak a héregi lakosnak, akit szerdán 22 óra 36 perckor Oroszlányon a Rákóczi Ferenc úton szűrtek ki a forgalomból. A 28 éves gépkocsivezető szondáztatták, majd a mérés pozitív eredményei alapján mintavételre előállították.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.