Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Augusztus 22. 11:53, csütörtök | Helyi
Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség

Marihuánafogyasztás miatt börtön fenyegeti

Marihuánafogyasztás miatt börtön fenyegeti

Az Esztergomi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a büntetett előéletű, más ügyben jogerős szabadságvesztést töltő férfival szemben, aki Lábatlanon marihuánát tartott magánál, melyből fogyasztott is.

A vádlott 2018. október 27. napján az esti órákban Lábatlan területén ismeretlen személytől marihuánát szerzett meg, melyből ezen a napon fogyasztott is. A vádlottat 2018. október 27. napján előállították és a vizeletéből kimutatták a kábítószert, továbbá megtalálták nála az el nem fogyasztott, 0,19 gramm tömegű marihuánát tartalmazó kábítószert.

Az Esztergomi Járási Ügyészség a vádiratában indítványt tett arra, hogy az Esztergomi Járásbíróság ezt a büntetőügyet egyesítse a vádlott korábbi büntetőügyéhez, melyet könnyű testi sértés és garázdaság vétségnek elkövetése miatt nyújtott be az Esztergomi Járási Ügyészség.

A vádiratban a járási ügyészég arra is indítványt tett, hogy a vádlottal szemben a járásbíróság 1 év 1 hónap 15 nap középmértéket el nem érő, börtön fokozatú szabadságvesztés szabjon ki, tiltsa el őt a közügyek gyakorlásától, valamint a vádlottól lefoglalt kábítószert kobozza el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.