Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Augusztus 26. 08:22, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/polgármesteri hivatal

Még csütörtökig biztos a félpályás útzár a kórház előtt

Még csütörtökig biztos a félpályás útzár a kórház előtt

Távvezeték javítás miatt részleges útlezárás van a Petőfi Sándor utcában a kórház előtt, a munkálatokat Promtávhő Kft. szakemberei a tervek szerint csütörtökig befejezik.

Távvezeték tartó szerkezet meghibásodás miatt útfelbontással járó javítási munkálatok kezdődtek múlt csütörtökön a Petőfi Sándor utcában a kórház előtti útszakaszon. A Promtávhő Kft. szakemberei a meghibásodást a hiba észlelését követően azonnal elkezdték kijavítani annak érdekében, hogy a közeledő fűtési szezonban a távvezetékek megfelelő állapota biztosított legyen, illetve az ellátásbiztonság ne sérüljön.

A többszöri útfelbontás elkerülése érdekében a javítási munkálatokkal egy időben a Vaszary Kolos Kórház távvezeték bekötése is megvalósul, jelentősen csökkentve ezzel a kórház jövőbeli energia költségeit.

A munkálatok várhatóan augusztus 29-én fejeződnek be, ez idő alatt a kórház felé közlekedőknek részleges útlezárásra és ebből adódóan menetidő növekedésre kell számítaniuk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.