Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Június 13. 09:48, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp/Volánbusz

Még felemás a közlekedés az Esztergom-Szentendre-Budapest buszvonalon

Még felemás a közlekedés az Esztergom-Szentendre-Budapest buszvonalon

Még nem kapott felhatalmazást a Volánbusz társaság a 11-es út használatára a közútkezelőtől, köszönhetően, hogy még több szakaszon áll a Duna az úton, ezért egyelőre még nem közlekednek teljes vonalon a járatok.

A Budapest felől érkező autóbuszok forgalmi akadályok miatt ideiglenesen csak Szentendre, autóbusz-állomásig közlekednek. Szerdától azonban a 890 Budapest – Szentendre – Tahitótfalu, Váci rév autóbuszvonalon meghirdetett járatokat Budapest, Újpest, Városkapu- Szentendre autóbusz állomás közötti járatok újraindultak.

Egyelőre az Esztergom-Szentendre-Budapest vonalon továbbra sem érhető el busszal: a Motocross Pálya; Búbánatvölgy; Pilismarót Basaharc; Szobi rév elágazás; Pilismarót; Dömös; Gizellatelep kórház; Lepencefürdő; Visegrád; Dunabogdány; Tahitótfalu; Leányfalu; Szentendre.

A vonalak járatai megbontva, Csenkei híd–Esztergom autóbusz-állomás valamint Szentendre – Budapest viszonylatokban menetrend szerint közlekednek, olvasható a Volánbusz honlapján.

A Duna vízállásától függően a lezárt útszakaszok megnyitása után, a menetrendszerinti közlekedés lehetőség szerint 1-2 órán belül helyreáll.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.