Városlista
2021. április 20, kedd - Konrád, Tivadar

Hírek

2015. November 24. 08:00, kedd | Helyi
Forrás: InfoEsztergom

Még gyorsabb és hatékonyabb működésről dönt a testület

Még gyorsabb és hatékonyabb működésről dönt a testület

Egyetlen napirendi pontot tárgyalnak rendkívüli ülésen az esztergomi képviselők csütörtökön. A városvezetők az önkormányzat szervezeti és működési szabályzatának módosításáról döntenek.

Esztergom Város Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli ülését 2015. november 26-án (csütörtökön) 9 órára a Városháza nagytermébe a következő napirendi pont tárgyalására összehívom:

Az Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatal Szervezeti és Működési Szabályzata és a kapcsolódó rendeletek megalkotása illetve módosítása
Előterjesztő: Romanek Etelka polgármester

Romanek Etelka s.k.
polgármester

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 20. 08:04, kedd | Helyi

Esztergomi lány képviseli megyénket az országos Tündérszépek versenyen

Az esztergomi Gyurik Renáta képviseli Komárom-Esztergom megyét a Tündérszépek 2021 szépségverseny országos fordulójában.

2021. Április 19. 16:01, hétfő | Helyi

Fokozott ellenőrzésre és bírságolásra számíthatnak a Pilisszentléleken szabálytalanul parkolók

A rendőrség felhívja a Pilisszentlélekre, a Mi kis falunkba látogatók figyelmét, hogy a jövőben folyamatos és fokozott ellenőrzést tartanak és a szabálytalanul behajtó, vagy parkoló autósokat meg is büntetik.

2021. Április 19. 10:57, hétfő | Helyi

Esztergomban két épületet újíthatnak fel munkásszállás céljára

Nyolc munkásszálló épül meg és négy, korábban másra használt épületet újíthatnak fel a „Munkásszállások kialakítása” program ötödik kiírásának keretében – jelentette be Bodó Sándor az ITM államtitkára.

2021. Április 18. 19:50, vasárnap | Helyi

Holnap, április 19-én reggel újra megnyitják a letkési határátkelőt

Holnap hajnali öt órakor megnyitják a Letkés–Ipolyszalka határátkelőt, mely a szlovák-magyar határon az egyetlen zárva tartott átkelő volt. Még március 2-án zárta le a szlovák fél a járvány elleni védekezésre hivatkozva.