Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2012. Szeptember 20. 11:00, csütörtök | Helyi

Megállás nélkül lop a 15 éves tolvaj, most már csattant a bilincs

Megállás nélkül lop a 15 éves tolvaj, most már csattant a bilincs

Nincs több mentség annak a 15 éves sárisápi fiúnak, akit ismét lopás miatt állított elő szerdán a rendőrség. A hatóság a sorozattolvajt ezúttal őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Szeptember 15-én szülei házának tetején megbújva találták meg a 15 éves tolvajt, miután betört és lopott a helyi pékségből. Négy nappal később azonban ismét lopott. Szerdán a hajnali órákban csörömpölésre ébredtek a helyi élelmiszerbolt szomszédságában élők, akik elsőként a polgármestert ébresztették, ő ért elsőként a helyszínre. A faluban lakókkal körbe járta az épületet és látta, hogy az üzlet hátsó falának ablakán próbált meg bejutni az elkövető, de nem sikerült neki. Miközben a társaság a helyszínt szemlélte, felfigyelt egy kapucnis felsőt viselő személyre, aki valamit vitt a kezében. Megszólították, mire menekülni kezdett és eldobta a kezében lévő tárgyakat.

A helyiek utolérték őt és elfogták. Ekkor szembesültek azzal, hogy ismét azt a 15 éves fiút érték tetten, akit pár nappal ezelőtt vittek el a rendőrök. A polgármester értesítette a dorogi rendőrkapitányságot.

A fiút a rendőrök előállították a kapitányságra, ahol őrizetbe vették. Bár a fiú még nem volt bűntetve, de tekintettel arra, hogy a Bűnügyi Osztály hat rendbeli betöréses lopás és egy rendbeli jármű önkényes elvételének bűntette miatt eljárást folytat vele szemben, kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.