Városlista
2022. január 26, szerda - Vanda

Hírek

2012. Szeptember 20. 08:26, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp

Megbocsátás Napja Könyves Vasárnapon

Megbocsátás Napja Könyves Vasárnapon

Könyves Vasárnapot és egyben Megbocsátás Napját rendez október 7-én a Helischer József Városi Könyvtár. A rendezvényen bemutató, könyvbörze, kézműveskedés és ingyenes beiratkozás várja az érdeklődőket.

Már hagyományos programja az esztergomi könyvtárnak a Megbocsátás Napja, melyen eltekint az intézmény azoknak a késedelmi díjától, akik nem vitték vissza időben a kikölcsönzött könyveket. Minderre október 7-én 14 és 18 óra között van lehetőségük a feledékeny olvasóknak, akiknek illetve mindenkinek ekkor Könyves Vasárnappal is készül a könyvtár.

A rendezvényen 15 órától H. Dobos Mária mutatja be Kereszt-utak (Utazások) című könyvét, az eseményen pedig közreműködik a Muravidék Baráti Kör Kulturális Egyesület. Emellett a nyitva tartás ideje alatt könyvbörze várja az érdeklődőket, míg a gyerekeket mesével és kézművességgel szórakoztatja a gyermekkönyvtár.

A könyvbörzére bárki beviheti elolvasott, megunt könyveit, tankönyveit, folyóiratait, videóit, CD-it és DVD-it, ezzel szemben pedig kedvére válogathat a mások által feleslegesnek ítélt tárgyak között.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 26. 11:02, szerda | Helyi

Legyél Te is az InfoEsztergom-EsztergomÉrt csoport tagja!

Szeretnéd, ha fotóidat minél többen látnák, ha a legfrissebb aktuális információkat olvashatnád, vagy tehetnéd közzé?

2022. Január 26. 09:10, szerda | Helyi

Kinyitott a párkányi Vadas fedett uszodája

Január 21-én megnyitott a sokak által kedvelt Vadas Termálfürdő fedett uszodája és szaunája is. Az intézmény a Szlovák Köztársaság Népegészségügyi Hivatalának 6. §-a alapján látogatható. Részletek...

2022. Január 25. 14:36, kedd | Helyi

Gyérítik a kormoránokat a Dunán

Megkezdte a kormoránok gyérítését a Komárom-Esztergom Megyei Horgászegyesületek Szövetsége. A társaság 100 madár kilövésére kapott engedélyt.

2022. Január 25. 10:11, kedd | Helyi

A zuhanás sokkja

Inkluzív színházi darabot láthatnak, akik január 30-án, vasárnap 17.00 órakor beülnek a MáSzínház előadására a Művelődés Házába.