Városlista
2022. május 19, csütörtök - Ivó, Milán

Hírek

2022. Január 04. 10:21, kedd | PR
Forrás: (x)

Megfizethető albérletek a prémium kategóriában

Megfizethető albérletek a prémium kategóriában

A prémium minőség és a megfizethetőség nem feltétlenül egymást kizáró fogalmak, még az ingatlanpiacon sem.

Bár a tapasztalatok jellemzően ennek ellenkezőjét mutatják, a jelenkori modellek már abszolút a két jellemző párba állításán dolgoznak.

Ingadozó minőségű kínálat

Az ingatlanhirdetések rendkívül vegyes képet mutatnak. Ez sűrítve leginkább a budapesti kínálatban tűnik fel, ahol a legkisebb garzonoktól a luxusvillákig minden megtalálható. Ez persze azt is jelenti, hogy az árak is igen széles skálán mozognak. Akkor persze nincs semmi gond, ha a bérlésre kínálat ingatlan paraméterei és minősége egyenes arányban van bérleti díjával. A problémák inkább akkor jelentkeznek, ha a mérleghinta elbillen.

Ez utóbbiak miatt alakulhatott ki az emberek fejében az az előítélet, hogy minőségi lakást csak horrorisztikus áron bérelhetnek, melyet a legtöbben úgysem engedhetnek meg maguknak. Ebből fakadóan pedig sokan inkább lentebb adják igényeiket annak érdekében, hogy olcsóbb lakhatást találjanak. A prémium minőségű megfizethető albérlet azonban nem a földtől elrugaszkodott elképzelés. Csupán a megfelelő helyen kell keresnünk a lehetőségeket.

Modern felfogás az elérhető minőségért

A prémium minőségű megfizethető albérletek titkát lényegében az ingatlancégek modelljében kell keresnünk. Gazdasági szereplőként nyilván minden ilyen cég célja a profit, ugyanakkor, ha nem felejtik el a bérlői igényeket is figyelembe venni, kereslet és kínálat igényei könnyedén találkozhatnak. A modern felfogás alapja az, hogy a bérlői bizalom egyben a cég garanciája arra, hogy minőségi szolgáltatást nyújt mindenki számára.

A főváros színterén ilyen felfogást képvisel például a Flatco, akik modelljének alapja az, hogy saját tulajdonukban lévő ingatlanokat kínálnak bérbeadásra. Esetükben tehát a prémium minőség a megfizethető albérletek sajátja. Ezek a bérlemények magas minőségű, a cég szakértői által kialakított albérletek, a város olyan pontjain, melyek frissek, korszerűek, vagy épp nagy jövő előtt állnak. A két fogalom egyensúlyának titka tehát leginkább az odafigyelés a bérlői igényekre, mindezt kiemelkedő minőséggel párosítva.

Az ingatlanpiac jövője

Habár az ingatlanokat mindig sok bizonytalanság kíséri és a piacon uralkodó árak is meglehetősen ingadozó, bátran kijelenthető, hogy az ingatlanpiac a későbbiekben is virágozni fog. Albérletekre mindig lesz igény, hiszen a társadalom folyamatosan újratermeli azon rétegeit, amelyek ebben a lakhatási formában hisznek, vagy épp adott élethelyzetben ez számukra az ideális. A virágzó jövő záloga pedig a megfizethető albérletek és a prémium minőség összefonódása.

Nem kérdés, hogy ez valamelyest átrajzolja majd a jelenleg uralkodó tendenciákat. Ahogy egyre több és több cég ismeri fel az e filozófiában rejlő lehetőségeket, a bérlői bizalom is növekszik majd. Pár év és egyáltalán nem találjuk meg elrugaszkodott elképzelésnek a pénztárcabarát, minőségi okosotthonokat sem, hiszen már jelenleg is találkozhatunk velük. Ha egy ingatlancég törődik a bérlőivel, a bérlők is meghálálják majd ezt a bizalmat.

Címkék: albérlet

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 19. 12:00, csütörtök | PR

Mi mindenre jó egy ózongenerátor?

A kellemetlen szagokkal, vírusokkal és baktériumokkal folyamatosan ádáz küzdelmet vívunk, és igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy a lehető legmesszebbről elkerüljük őket.

2022. Május 19. 09:07, csütörtök | PR

Erre figyelj a sminkeszközök tisztántartásánál!

Szinte minden női neszeszerben lapul egy rúzs, alapozó vagy szempillaspirál, amelyet nem csak a tulajdonosa, hanem a kórokozók is szeretnek.

2022. Május 17. 14:29, kedd | PR

Online casinó – Az alapok

Az internetes szerencsejáték népszerűsége töretlen: szinte minden nap megjelenik a virtuális térben egy újabb online casinó, mely a magyar játékosok számára is elérhető.

2022. Május 08. 13:05, vasárnap | PR

Lakástextília, ágynemű vagy más – íme, a Dizon lakberendezés webáruház!

A lakás szépítgetése, csinosítgatása nem olyasvalami, aminek a végére valaha is elmozdíthatatlan pont kerülhet. Valójában ez az a rész, ami soha nem ér véget.