Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. November 03. 07:37, csütörtök | Kék hírek
Forrás: MTI

Megfújták a pléh rendőrautót

Megfújták a pléh rendőrautót

Ismeretlenek elloptak egy pléh rendőrautót, amelyet a baleset-megelőzési program keretében a 4-es számú főút mentén Szajol és Törökszentmiklós között helyezett ki a rendőrség.

A pléh rendőrautót vasárnap szerelték le és tulajdonították el ismeretlen tettesek. A rendőrség lopás bűntett megalapozott gyanújával indított nyomozást az ügyben.

A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint 4-es főút Jász-Nagykun-Szolnok megyei szakasza számít a legveszélyesebbnek a megyében: a statisztikák szerint évről évre itt történik a személyi sérüléssel járó balesetek tizede és a halálos karambolok 30-40 százaléka. Az okok között a gyorshajtás és a szabálytalan előzés vezet. Ezért helyeztek ki még augusztus végén Szajol és Törökszentmiklós között, valamint Fegyvernek belterületi szakaszán egy-egy pléhrendőrt és pléh rendőrautót, amelyeket az éjszakai láthatóságért fényvisszaverő fóliával láttak el. További két pléhrendőr és -rendőrautó pedig a baleseti statisztikák második helyén álló 32-es főút mentén, Jászalsószentgyörgy és Pusztamonostor belterületén kapott helyet.

MTI

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.