Városlista
2023. március 23, csütörtök - Emőke, Botond, Ottó, Kartal

Hírek

2021. Február 12. 05:29, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Megható szavakkal mondott köszönetet egy, az esztergomi kórházban kezelt Covid-os páciens

Megható szavakkal mondott köszönetet egy, az esztergomi kórházban kezelt Covid-os páciens

Becsület, emberség, kedvesség, figyelmesség - lassan egy éve emberfeletti munkát végeznek az egészségügyben dolgozók, a hozzáállásuk példa értékű.

A Vaszary Kolos Kórház a hivatalos oldalán osztotta meg egy, korábban az intézményben koronavírussal kezelt betegük bejegyzését.

Halász Lászlót közel két hétig ápolták a kórházban, a szerencsésen meggyógyult páciens bejegyzését szó szerint idézzük:

"Köszönetet szeretnék mondani,itt a Facebookon! Az Esztergomi Vaszary Kolos kórház minden,Takarítojanak, Betegszállító-nak, Ápolóknak, Nővéreknek,és utoljára de nem utolsónak a Doktoroknak! Az én esetemben különösen a Belgyógyászat 2-dik emeleti, Covidos osztálynak!!! Nem gondoltam volna hogy én is elkapom ezt a Világ méretű járványt,,,de megtörtént és én is beteg lettem!!!Mindenki aki azon az osztályon dolgozik , reggel 6-tol-este 6-ig ,felváltva de mind elkötelezve, odaadóan, minden szakmai és emberi tudásukat beleadva , hogy aki oda bekerül az egészségesen távozzon tőlük,mindent megtesznek, mindenkivel kivétel nélkül!!!Azok a kedves szavak ,azok már önmagában is gyógyuláshoz vezet,ott a kedvesség a bátorítás és a figyelmesség ami azt az osztályt jellemzi!!!!

Ott mindenki felkészülten várják a betegek-et ha bekerültek az ők vedoszarnyai alá!12-napig voltam bent ebből 8-napot az Őrző-ben.Nagyon Köszönöm mindenkinek aki részt vett a gyogyulasomban ,soha nem feledem hogy milyen emberségesen vigyáztak ránk betegekre.Remelem hogy sok helyre eljutt ez a kis üzenet,mert akár milyen nehéz most az Egészségügy-ben dolgozóknak,ők mégis becsülettel tették azt amihez a Legjobban értenek,,,,, A Betegek Gyógyításában!!!!! Nem lehetek eléggé hálás, Önöknek,de sosem felejtem el azt amit értem,,értünk tettek ,és teszik most is, ezekben a napokban is! Köszönöm szépen, mégegyszer a példamutató munkájukat!És remélem hogy itt Magyarország-on is rendbe jön az Egészségügy ,és önöknek is könnyebb szebb napok jönnek!

Őszinte tisztelettel,a volt beteguk,

HALÁSZ LÁSZLÓ."

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 09. 09:49, csütörtök | Helyi

KUBÓ ÉVA KIÁLLÍTÁSA NYÍLT MEG A KAPCSOLATOK HÁZÁBAN

Kubó Éva képzőművész kiállítását nyitotta meg az Eurohíd Alapítvány 2023. március 4-én a Kapcsolatok Házában.

2023. Március 09. 09:42, csütörtök | Helyi

ÖRMÖHÍR A VÁRMÚZEUMBAN

Az Eurohíd Alapítvány 2023. március 1-jén nyitotta legújabb kiállítását az Esztergomi Vármúzeum nagytermében.

2023. Február 15. 09:55, szerda | Helyi

Nem világít többé az ikonikus felirat: lebontják Dorog legmagasabb épületét

Már nem világít többé a dorogi éjszakai panoráma elengedhetetlen eleme, az „RG” felirat, napokon belül pedig megkezdődik a város legmagasabb épületének bontása is.

2023. Február 15. 09:49, szerda | Helyi

HEGYVÁRI DÁVID KIÁLLÍTÁSA NYÍLT MEG A KAPCSOLATOK HÁZÁBAN

Az Eurohíd Alapítvány kiállításai során nagyon szeretünk a helyi művészek mellett, Esztergomban még kevésbé ismert alkotókat is bemutatni.