Városlista
2023. december 9, szombat - Natália

Hírek

2021. Február 12. 05:29, péntek | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Megható szavakkal mondott köszönetet egy, az esztergomi kórházban kezelt Covid-os páciens

Megható szavakkal mondott köszönetet egy, az esztergomi kórházban kezelt Covid-os páciens

Becsület, emberség, kedvesség, figyelmesség - lassan egy éve emberfeletti munkát végeznek az egészségügyben dolgozók, a hozzáállásuk példa értékű.

A Vaszary Kolos Kórház a hivatalos oldalán osztotta meg egy, korábban az intézményben koronavírussal kezelt betegük bejegyzését.

Halász Lászlót közel két hétig ápolták a kórházban, a szerencsésen meggyógyult páciens bejegyzését szó szerint idézzük:

"Köszönetet szeretnék mondani,itt a Facebookon! Az Esztergomi Vaszary Kolos kórház minden,Takarítojanak, Betegszállító-nak, Ápolóknak, Nővéreknek,és utoljára de nem utolsónak a Doktoroknak! Az én esetemben különösen a Belgyógyászat 2-dik emeleti, Covidos osztálynak!!! Nem gondoltam volna hogy én is elkapom ezt a Világ méretű járványt,,,de megtörtént és én is beteg lettem!!!Mindenki aki azon az osztályon dolgozik , reggel 6-tol-este 6-ig ,felváltva de mind elkötelezve, odaadóan, minden szakmai és emberi tudásukat beleadva , hogy aki oda bekerül az egészségesen távozzon tőlük,mindent megtesznek, mindenkivel kivétel nélkül!!!Azok a kedves szavak ,azok már önmagában is gyógyuláshoz vezet,ott a kedvesség a bátorítás és a figyelmesség ami azt az osztályt jellemzi!!!!

Ott mindenki felkészülten várják a betegek-et ha bekerültek az ők vedoszarnyai alá!12-napig voltam bent ebből 8-napot az Őrző-ben.Nagyon Köszönöm mindenkinek aki részt vett a gyogyulasomban ,soha nem feledem hogy milyen emberségesen vigyáztak ránk betegekre.Remelem hogy sok helyre eljutt ez a kis üzenet,mert akár milyen nehéz most az Egészségügy-ben dolgozóknak,ők mégis becsülettel tették azt amihez a Legjobban értenek,,,,, A Betegek Gyógyításában!!!!! Nem lehetek eléggé hálás, Önöknek,de sosem felejtem el azt amit értem,,értünk tettek ,és teszik most is, ezekben a napokban is! Köszönöm szépen, mégegyszer a példamutató munkájukat!És remélem hogy itt Magyarország-on is rendbe jön az Egészségügy ,és önöknek is könnyebb szebb napok jönnek!

Őszinte tisztelettel,a volt beteguk,

HALÁSZ LÁSZLÓ."

Ezek érdekelhetnek még

2023. November 21. 09:05, kedd | Helyi

MÁR AZNAP LEBUKOTT

Egy férfi elveszítette a pénztárcáját, de még előtte, útközben találkozott a későbbi elkövetővel. Pár óra múlva minden kiderült, a dorogi rendőrök kihallgatták a tettest.

2023. Október 30. 11:27, hétfő | Helyi

Tűzoltás is szerepelt a dorogi Richter nyílt napi programjában

Több mint harmincan vettek részt a Richter Gedeon Nyrt. Dorogi Fióktelepének Környezetvédelmi és Iparbiztonsági nyílt napján október 17-én.

2023. Október 25. 11:48, szerda | Helyi

Kémiatanárok példaértékű munkáját ismerte el a Richter

Idén is átadták a Magyar Kémiaoktatásért díjakat.

2023. Október 24. 12:04, kedd | Helyi

Elektromos gokartokkal száguldozhatunk novembertől Esztergomban

Egyben bővítve is a város turisztikai programjainak kínálatát az autóversenyzés világát megjelenítve nyílik meg novemberben az elektromos gokartpálya Esztergomban. A hírt maga a működtető tette közzé a Facebookon.