Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2017. Október 25. 07:46, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Megint egy esztergomi ittas vezető – Fejre állt egy autós a térségben

Megint egy esztergomi ittas vezető – Fejre állt egy autós a térségben

Ittas vezetőt fogtak, valamint egy személyi sérüléses és két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek megyénk rendőrei kedden.

A rendőrök egy személyt fogtak el és nyolc főt állítottak elő, közülük hármat bűncselekmény gyanúja miatt. A járőrök egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek kedden.

Az esztergomi rendőrök 17 órakor Esztergomban a Visegrádi úton ellenőrizték egy Subaru gépkocsi vezetőjét. A járőrök a férfit szondáztatták, majd a mérés pozitív eredménye alapján mintavételre az Esztergomi Rendőrkapitányságra előállították.

Sérüléses baleset Nagyigmándon történt (fotón). Egy 43 éves nő közlekedett 11 óra 43 perckor Skodájával Kocs irányába. Haladása során nem biztosított elsőbbséget a neki jobbról, a 13-as számú főúton - Kisbér irányából - érkező Suzukinak, ami az úttest szélén található vízelvezető árokba sodródott és fejtetőn állt meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.