Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2017. Október 25. 07:46, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Megint egy esztergomi ittas vezető – Fejre állt egy autós a térségben

Megint egy esztergomi ittas vezető – Fejre állt egy autós a térségben

Ittas vezetőt fogtak, valamint egy személyi sérüléses és két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek megyénk rendőrei kedden.

A rendőrök egy személyt fogtak el és nyolc főt állítottak elő, közülük hármat bűncselekmény gyanúja miatt. A járőrök egy ittas járművezetővel szemben intézkedtek kedden.

Az esztergomi rendőrök 17 órakor Esztergomban a Visegrádi úton ellenőrizték egy Subaru gépkocsi vezetőjét. A járőrök a férfit szondáztatták, majd a mérés pozitív eredménye alapján mintavételre az Esztergomi Rendőrkapitányságra előállították.

Sérüléses baleset Nagyigmándon történt (fotón). Egy 43 éves nő közlekedett 11 óra 43 perckor Skodájával Kocs irányába. Haladása során nem biztosított elsőbbséget a neki jobbról, a 13-as számú főúton - Kisbér irányából - érkező Suzukinak, ami az úttest szélén található vízelvezető árokba sodródott és fejtetőn állt meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT