Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2017. Február 13. 07:53, hétfő | Helyi
Forrás: police.hu/InfoEsztergom.hu

Megint egy rakás ittas vezető bukott le – Esztergomban baleset is történt emiatt

Megint egy rakás ittas vezető bukott le – Esztergomban baleset is történt emiatt

Hét ittas vezetőt szűrtek ki a forgalomból a Komárom-Esztergom megyei rendőrök 48 óra alatt. Esztergomban ketten ittak és vezettek, egyikük ráadásul balesetet és áramszünetet is okozott.

A rendőrök szombaton 0 óra 40 perckor Tatabányán, a Dózsa György úton igazoltattak egy gépkocsivezetőt. A körzeti megbízottak a férfit szondáztatták, aminek eredménye az alkoholfogyasztás gyanúját megerősítette. A 39 éves tatabányai lakost mintavételre előállították és vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették.

Az esztergomi rendőrök szombaton 20 óra 3 perckor egy ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból. A férfit Esztergomban, a Vasas utcában igazoltatták, majd előállították mintavételre. A járőrök a 74 éves esztergomi lakos vezetői engedélyét elvették.

Az egyenruhások ugyancsak szombaton, de 21 óra 15 perckor Tatán, a Május 1. úton ellenőriztek egy autóst. Megállapították, hogy a sofőr vezetői engedélyének orvosi érvényessége 2016. augusztusban lejárt, valamint vele szemben ittasság gyanúja merült fel. A járőrök a 37 éves nagyigmándi lakost mintavételre előállították, vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették.

A tatai rendőrök vasárnap 1 óra 40 perckor ellenőriztek egy 40 éves férfit. A gépkocsivezető Tatán, a Május 1. úton haladt járművével, amikor igazoltatták. A járőrök a tatai lakost szondáztatták, majd a mérés eredménye alapján mintavételre előállították és vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették.

Szintén a tatai rendőrök ellenőrizték azt a 37 éves férfit, aki ittasan vezette járművét. A járőrök a tatai lakost a Sport utcában igazoltatták. A sofőrrel szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért mintavételre előállították, majd vezetői engedélyét elvették.

A kisbéri rendőrök vasárnap 3 órakor Ászár belterületén ellenőriztek egy 33 éves móri lakost. A sofőrrel szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért mintavételre előállították.

Ittasan okozott balesetet az a 29 éves esztergomi lakost, akivel szemben vasárnap 20 óra 15 perckor igazoltattak a rendőrök. A járőrök megállapították, hogy a fiatalember vezetői engedéllyel soha nem rendelkezett. A férfi Esztergomban, a Bánomi úton hajtott egy villanyoszlopnak. Ezzel pedig áramszünetet és ezáltal jelentős problémát okozott a környéken lakóknak.

Többször is hangsúlyozni kell, hogy az ittas és bódult állapotban lévő járművezetők kockázati tényezőt jelentenek a biztonságos közlekedés számára.
A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal, és mások életét is veszélyezteti!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.