Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2017. Március 28. 09:59, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Megint többen ittak és vezettek

Megint többen ittak és vezettek

Három ittas vezetőt szűrtek ki a forgalomból a Komárom-Esztergom megyei rendőrök az elmúlt 24 órában. Esztergomban is akadt ezúttal is autóvezető, aki ivott.

A rendőrök március 27-én 23 óra 27 perckor Esztergomban a Kossuth Lajos utcában igazoltattak egy 47 éves járművezetőt. A somi lakossal szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért a járőrök mintavételre előállították.

Az egyenruhások március 27-én 10 óra 5 perckor Oroszlányon a Takács Imre utcában ellenőriztek egy személygépkocsit és vezetőjét. Megállapították, hogy a sofőr vezetői engedélyének orvosi érvényessége 2015. márciusban lejárt. A járőrök az 51 éves oroszlányi lakossal szondát fújattak, aminek pozitív eredménye alapján mintavételre előállították és vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették.

Szintén elvették vezetői engedélyét és mintavételre előállították, azt az 58 éves férfit, akit a körzeti megbízottak március 27-én 10 óra 5 perckor Tarján belterületén a Tatai úton igazoltattak. A tatai lakossal szemben szondát alkalmaztak, aminek eredménye alkohol fogyasztásának tényét erősítette meg.

Korábbi cikkek:

Sorozatosan padkázott autójával Esztergomban – persze ittas volt, de akadt más meglepő

Négy ittas vezetőt kaptak el, az egyikük még balesetet is okozott

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.

2024. Március 06. 21:59, szerda | Helyi

ELLEPTÉK A BÉKÁK ESZTERGOMBAN A FÁRIKÚTI UTAT