Városlista
2024. július 27, szombat - Olga

Hírek

2017. Március 28. 09:59, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Megint többen ittak és vezettek

Megint többen ittak és vezettek

Három ittas vezetőt szűrtek ki a forgalomból a Komárom-Esztergom megyei rendőrök az elmúlt 24 órában. Esztergomban is akadt ezúttal is autóvezető, aki ivott.

A rendőrök március 27-én 23 óra 27 perckor Esztergomban a Kossuth Lajos utcában igazoltattak egy 47 éves járművezetőt. A somi lakossal szemben ittasság gyanúja merült fel, ezért a járőrök mintavételre előállították.

Az egyenruhások március 27-én 10 óra 5 perckor Oroszlányon a Takács Imre utcában ellenőriztek egy személygépkocsit és vezetőjét. Megállapították, hogy a sofőr vezetői engedélyének orvosi érvényessége 2015. márciusban lejárt. A járőrök az 51 éves oroszlányi lakossal szondát fújattak, aminek pozitív eredménye alapján mintavételre előállították és vezetői engedélyét átvételi elismervény ellenében elvették.

Szintén elvették vezetői engedélyét és mintavételre előállították, azt az 58 éves férfit, akit a körzeti megbízottak március 27-én 10 óra 5 perckor Tarján belterületén a Tatai úton igazoltattak. A tatai lakossal szemben szondát alkalmaztak, aminek eredménye alkohol fogyasztásának tényét erősítette meg.

Korábbi cikkek:

Sorozatosan padkázott autójával Esztergomban – persze ittas volt, de akadt más meglepő

Négy ittas vezetőt kaptak el, az egyikük még balesetet is okozott

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 16. 10:14, kedd | Helyi

Magyar Nagydíj

Motoros mentő és autómentő is szolgálatban lesz a hétvégén az M3-as autópályán

2024. Június 25. 13:36, kedd | Helyi

ELTŰNT HOLTSÁG AMINA MIRIAM

Eltűnés miatt keresi a Komáromi Rendőrkapitányság a 14 éves lányt.

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.