Városlista
2020. február 26, szerda - Edina

Hírek

2019. Szeptember 11. 08:29, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu / fotók: police.hu

Megkapta büntetését a fiatal lány halálát okozó ittas cserbenhagyó

Megkapta büntetését a fiatal lány halálát okozó ittas cserbenhagyó

Egyelőre nem jogerősen 3 év börtönbüntetésre ítélte hétfőn az esztergomi bíróság a férfit.

Egy ittas, dorogi férfi vezette azt a kisbuszt, amely hat utassal többször megpördült és egy öt méter mély árokba csapódott a bajóti pincesoron 2018 tavaszán. Egy 22 éves fiatal nő kiesett a járműből és alászorult. Olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt – írtuk az eset után a részletekkel.

A kisbuszban utazó további négy utas nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A tragédiát követően a vádlott nem nyújtott segítséget, a mentőket és a rendőröket sem értesítette, segítségnyújtási kötelezettségét elmulasztva a helyszínről elmenekült – közölte a törvényszék.

A 24 éves férfi ügyét az Esztergomi Járásbíróság tárgyalta szeptember 9-én. Az előkészítő ülésen a törvényszék a vádlottat közúti baleset okozása, jármű önkényes elvétele és segítségnyújtás elmulasztása miatt 3 év börtönbüntetésre ítélte, valamint 6 évre eltiltotta a járművezetéstől, illetve 4 évre a közügyek gyakorlásától.

Az ítélet még nem jogerős, mivel az ügyész és a vádlott és védője is három nap gondolkodási időt kért – tette hozzá a bíróság.

Címkék: cserbenhagyó, ittas, lány

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 25. 15:37, kedd | Helyi

Béremelést kapnak a dolgozók a Suzukinál

Átlagosan 12 százalékos béremelést hajt végre a Magyar Suzuki Zrt., míg a fizikai dolgozói körében az átlagbér 13,4 százalékkal növekszik idén január elsejéig visszamenőlegesen.

2020. Február 25. 11:35, kedd | Helyi

Épül a turista és horgász látogatóközpont Búbánatvölgyben

Elkezdte egy 640 négyzetméteres, kétszintes turista és horgász látogatóközpont építését a Búbánatvölgyi Kerek-tó mellett az esztergomi Vasas Horgász Egyesület - közölte a szervezet elnöke az MTI-vel.

2020. Február 25. 10:46, kedd | Helyi

Hamis jogsival bukott le egy autós Esztergomban

Egy nagysápi férfi ukrán jogosítványt adott át az esztergomi járőröknek.

2020. Február 25. 05:02, kedd | Helyi

Újabb nagy sikereket értek el Fighting Kempo versenyzői

Február 22-én Zalaegerszegen szerepeltek több szervezet által rendezett Nemzetközi Kick-box versenyen az Esztergom-Kertvárosi Fighting Kempo Pokorni Team Se versenyzői.