Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Augusztus 12. 06:30, csütörtök | Helyi
Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség

Megkéselte szállásadóját egy férfi Esztergomban

Megkéselte szállásadóját egy férfi Esztergomban

Erről a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség számolt be.

A közleményben azt írják, hogy a késelő egy idős férfi volt, aki szívességből lakhatott egy esztergomi ingatlanban, ám egy szóváltást követően egy 19 cm-es pengehosszúságú késsel több helyen – köztük a hasán is - megszúrta és megvágta a szállásadóját.

A sértett az őt ért támadás ellen úgy próbált meg védekezni, hogy egy széket dobott a gyanúsítotthoz, majd az emeletről lemenekülve az épület előtt összeesett. Az egyik szomszéd értesítette a mentőszolgálatot és a sértettet mentőhelikopterrel szállítottak kórházba. Az eset még 2021. július 15-én a délutáni órákban történt. A Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája az ügyészség indítványára a gyanúsított letartóztatását 2021. július 16-án egy hónap időtartamra elrendelte.

Az ügyészség most indítványt tett a férfi letartóztatásának további három hónappal történő meghosszabbítására tekintettel arra, hogy vele szemben továbbra is fennáll a szökés, elrejtőzés, valamint a bizonyítás megnehezítésének a veszélye. Az ügyészi indítványról a Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája az ügyiratok alapján fog dönteni

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.