Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2020. Szeptember 30. 05:00, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Meglátta, ellopta, majd el is adta a robogót

Meglátta, ellopta, majd el is adta a robogót

A dorogi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 22 éves férfival szemben, aki egy teremgarázsból lopott robogót, amit aznap értékesített.

A tettes 2019. május 18-án arra lett figyelmes, hogy a sértett a motorjával beáll egy garázsba. B. K. már ekkor elhatározta, hogy a járművet ellopja, ezért aznap visszament érte. Még a bűncselekmény napján sikerült eladnia a robogót – közölte a rendőrség.

A sértett csak másnap tett feljelentést a rendőrségen. A nyomozók adatgyűjtést követően azonosították, és két nap múlva előállították a 22 éves férfit, akit gyanúsítottként kihallgattak.

Ellene lopás miatt indult büntetőeljárás a Dorogi Rendőrkapitányságon. A nyomozók a járművet megtalálták, amit a lefoglalást követően a sértettnek visszaadtak.

A Dorogi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Címkék: dorog, lopás, robogó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.