Városlista
2020. október 22, csütörtök - Előd

Hírek

2020. Szeptember 30. 05:00, szerda | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu

Meglátta, ellopta, majd el is adta a robogót

Meglátta, ellopta, majd el is adta a robogót

A dorogi nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 22 éves férfival szemben, aki egy teremgarázsból lopott robogót, amit aznap értékesített.

A tettes 2019. május 18-án arra lett figyelmes, hogy a sértett a motorjával beáll egy garázsba. B. K. már ekkor elhatározta, hogy a járművet ellopja, ezért aznap visszament érte. Még a bűncselekmény napján sikerült eladnia a robogót – közölte a rendőrség.

A sértett csak másnap tett feljelentést a rendőrségen. A nyomozók adatgyűjtést követően azonosították, és két nap múlva előállították a 22 éves férfit, akit gyanúsítottként kihallgattak.

Ellene lopás miatt indult büntetőeljárás a Dorogi Rendőrkapitányságon. A nyomozók a járművet megtalálták, amit a lefoglalást követően a sértettnek visszaadtak.

A Dorogi Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a keletkezett iratokat megküldte az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Címkék: dorog, lopás, robogó


Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 22. 11:31, csütörtök | Helyi

Nemzetközi fuvarozást vállaltak a csalók, több száz milliót zsákmányoltak

Különösen nagy kárt okozó csalás miatt az esztergomi ügyészség indítványára a bíró elrendelte a letartóztatását annak a négy férfinak, akik nemzetközi fuvarozást vállaltak, majd a rakományt jogtalanul értékesítették.

2020. Október 22. 09:13, csütörtök | Helyi

Esztergomi szereplő az RTL Klub műsorában - VIDEÓ

A sokak által is ismert Miskolczi Csabi bekerült az RTL Klub Házasodna a gazda műsorába.

2020. Október 22. 09:04, csütörtök | Helyi

Ingyenes a parkolás október 23-án!

Esztergom díjfizető övezeteiben 2020. október 23-án a parkolás díjmentes- tájékoztatott erről a Gran Parkoló Kft. csütörtökön.

2020. Október 22. 05:03, csütörtök | Helyi

24 órán keresztül lőttek - FOTÓK

A megmérettetést immár kilencedik alkalommal rendezték meg Esztergom-Kertvárosban.