Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2017. Június 02. 07:47, péntek | Helyi
Forrás: INFOESZTERGOM.HU

Megnyílt a Strandbüfé - bővült a kínálat

Megnyílt a Strandbüfé - bővült a kínálat

Megnyílt egy hónap próbaüzem után hivatalosan is a Strandbüfé Esztergomban. A Strigonium Zrt. fenntartásában működik már a Kis-Duna parti, megújult vendéglátóhely.

Megújulva újra várja vendégeit a strand közvetlen szomszédságában üzemelő Strandbüfé, mely június elsején nyitott meg egy hónap próbaüzem után hivatalosan.

A megnyitón Szántó Tamás, a Strigonium Zrt. vezérigazgatója egyebek között elmondta, hogy a büfé konyhája teljes mértékben megújult, ahogy a vizesblokk, a raktárként üzemelő pince illetve a kerthelyiség is.

Romanek Etelka polgármester köszöntőjében hozzátette: sikerült egy közel száz ember befogadására alkalmas vendéglátóhelyet kialakítani és felújítani. Kitért arra is, külön öröm, hogy a Strandbüfé számos finomság mellett halételekkel is szolgál.

Völner Pál országgyűlési képviselő ezt követően köszöntőjében elmondta, hogy Esztergomban az elmúlt években több nagyobb és kisebb beruházás átadása történt meg, de az ilyen jellegű és méretű rekonstrukciók is rendkívül fontosak.

A Strandbüfé déltől este tízig, a nyári vakáció időszakában pedig már a délelőtti óráktól nyitva lesz. Minden szerdán 18 órától pedig jazzkoncert szórakoztatja a közönséget.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban