Városlista
2021. április 12, hétfő - Gyula

Hírek

2019. Június 11. 08:04, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu - illusztráció: pixabay

Megpróbált elmenekülni egy esztergomi motoros a rendőrök elől

Megpróbált elmenekülni egy esztergomi motoros a rendőrök elől

Az esztergomi motorost eltiltották a vezetéstől, ennek ellenére közlekedett robogójával.

A helyi járőrök Esztergomban figyeltek fel a minap egy segédmotorral közlekedő férfira, aki a járőrautót meglátva zavartan kezdett viselkedni. A rendőrök meg akarták állítani a robogóst, aki azonban jelzésük ellenére továbbhajtott. A férfi végül egy földúton állt meg, ekkor derült ki, hogy annak ellenére ült robogóra, hogy korábban őt a járművezetéstől eltiltották - közölte a rendőrség.

A 28 éves esztergomi motoros ellenszabálysértés miatt indítottak eljárást, majd őrizetbe vették, és 72 órán belül bíróság elé állítják.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 11. 19:07, vasárnap | Helyi

Pilinszky Bordalát zenésítették meg a költészet napjára

A magyar költészet napját és egyben a Pilinszky 100 centenáriumot, Pilinszky János : Bordal versének feldolgozásával köszönti Strausz Eszter, Vörös László és zenésztársaik.

2021. Április 10. 08:39, szombat | Helyi

Április 17-től, szombattól újra lehet nyilvános szentmiséket tartani

Erdő Péter bíboros rendelkezését tegnap tette közzé a Főegyházmegye hivatalos oldalán, melyben többek között az áll, hogy április 17-én, szombattól ismét a nép részvételével lehet szentmiséket tartani.

2021. Április 10. 08:01, szombat | Helyi

Tekerj és irány Esztergom!

A SacraVelo kerékpáros zarándokút-hálózat a napokban bővült Esztergomban egy új pihenőhellyel. Az Erzsébet parkban kényelmes padok, asztal és biciklitároló várja a kétkeréken túrázókat vagy csak az erre sétálókat.

2021. Április 10. 07:37, szombat | Helyi

Egy hónapig ingyen használhatják az esztergomiak a Zöld Busz tesztjáratát

A Zöld Busz Program keretében 2021.04.12. és 05.08. között egy Mercedes-Benz eCitaro elektromos autóbusz közlekedik majd teszt jelleggel Esztergomban.