Városlista
2024. június 24, hétfő - Iván

Hírek

2017. Szeptember 21. 10:41, csütörtök | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu /forrás: www.caverescue.hu

Megsérült egy eltévedt gombászó nő – kórházba kellett vinni

Megsérült egy eltévedt gombászó nő – kórházba kellett vinni

Eltévedt két gombászó nő Klastrompuszta felett szerdán, ráadásul egyikük elcsúszott és a fejét is beütötte. Végül a Magyar Barlangi Mentőszolgálat szakemberei segítettek.

A Pilis hegységben a Fekete-kövek alatt, Klastrompuszta felett két nő keresgélt gombákat a meredek hegyoldalban. Eltávolodtak a jelzett turistautakról és időközben el is tévedtek – közölte a Magyar Barlangi Mentőszolgálat honlapján.

A szakportál kitért arra, hogy egyikük megcsúszott, lebukfencezett és beütötte a fejét. Rövid eszméletvesztés, szédülés, és bizonytalan mozgás után a barlangi mentőszolgálat segítségét kérték. A két nő helyzetét nem tudta meghatározni, csak azt tudták elmondani, hogy hol tértek le a jelzett útról.

A szakembereknek végül sikerült rátalálni a sérültre és kísérőjére. A koponyáján zúzott sebet szerző asszonyt az esztergomi kórházba szállították, ahol CT vizsgálaton esett át.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 21. 22:26, péntek | Helyi

Látványos tudományos műsorral készül a Richter a Múzeumok Éjszakájára

Június 22-én, szombaton a Múzeumok Éjszakáján a Duna Múzeumban lélegzetelállító tudományos show-t mutat be az esztergomi rendezvény támogatója, a Richter Gedeon Nyrt.

2024. Május 28. 19:52, kedd | Helyi

Tűzoltó gyereknapot rendezett a Richter

Immáron harmadik alkalommal rendeztek Richter Tűzoltó Gyereknapot Dorogon.

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.

2024. Május 21. 17:21, kedd | Helyi

Jöjjön el gyermekével a Richter Tűzoltó Gyereknapra!

Május 25-én, szombaton immár harmadik alkalommal rendeznek interaktív gyereknapot a Richter Gedeon Nyrt. dorogi gyáregységének nagyparkolójában.