Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2015. November 16. 09:50, hétfő | Helyi
Forrás: Koller József/InfoEsztergom.hu

Megszenvedte a hajrát a Vitéz-sereg, de nyert a csapat

Megszenvedte a hajrát a Vitéz-sereg, de nyert a csapat

Hazai pályán fogadta az Esztergomi Vitézek csapata a bajnokságban az Exiles együttesét a hétvégén. Az esztergomiak a hajrában hármas emberhátrányba kerültek, de a hosszabbításban még így is kivívták a győzelmet.

Az első félidőt Vitézi fölény jellemezte. A vendégek alig lépték át a félvonalat. Sorozatos hazaitámadások aztán a 21. percben Koller révén öt pontos célt eredményeztek, sőt a jutalomrúgást KissKornél értékesítette. Rá két percre a játékvezető kiállította a célszerző Kollert 10 percre, egy tévesen megítélt szabálytalanság miatt. A vendégek a ritka támadásainak egyike során a 28.pecben megítélt szabadrúgással szépítettek 7-3-ra.

A második játék rész első percében egy hazai támadást csak szabálytalanul állítottak meg a vendégek. A megítélt büntetőt Suiogan kíméletlenül értékesítette, ezzel már 10-3-ra vezetett az esztergomi együttes.

Ezt követően viszont kiegyenlítetté vált a játék, de egy újabb hazai büntetővel tovább tudta 13-3-ra növelni előnyét a Vitéz-csapat. A17. percben aztán érthetetlenül a bíró először Nagy Rolandot, majd a 20. percben Marosit, sőt két perc múlva a csereként pályára lépő Szakályt is kiállította.

A hármas ember hátrány óriási terhet jelentett a hazai védelemnek, de a fiúk még így is hősiesen kivédekezték az Exiles támatásait.A 31. perc azonban vendég célt hozott a fáradó hazai védelem mellett, így 13-10-re módosult az eredmény.

Óriási izgalmat hoztak az utolsó percek. Már mindenki az óráját nézte, amikor is egy rossz passzotkövetően célt értek el a vendégek és átvették a vezetést 15-13-ra. A z ápolások miatt a hosszabbításutolsó másodpercében, mintegy 32-méterről a Vitézek számára megítélt büntetőrúgást a kiválóan játszó játékos edző Suiogán hibátlanul célozva értékesített, ezzel megszerezte csapatának a győzelmet.


Esztergomi Vitézek RAFC - Exiles 16-15 (7-3)

Esztergom 200 néző , vezette Böröndi.

Vitézek: Varga, Német, Nagy, Marosi, Gyurcsik, Szatmári, Koller, Biró, Suiogán, Ágotai, Kiss Kornél, Böhm, Stigmajer, Volentér.
Csere: Kiss István, Szakály, Csombor.
Célok: Suiogán 9, Koller 5, Kiss K 2.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.