Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. Május 18. 07:18, hétfő | Helyi
Forrás: Önkörmányzati sajtóközlemény

Megszépül a Városom!” – az utolsó szavazás

Megszépül a Városom!” – az utolsó szavazás

Utolsó fázisába ért a „Megszépül a Városom!” elnevezésű kezdeményezés, a döntés, hogy pontosan mi valósuljon meg a kiválasztott helyszínen, a Pór Antal téren, továbbra is az Önök kezében van.

Teljesen megújulhat a Pór Antal tér köszönhetően annak, hogy országszerte városunk kapta a legtöbb szavazatot a „Megszépül a Városom!” kezdeményezés keretén belül a január végén lezárult első körben.

A program létrehozói, a hét vállalkozást (Mapei, Hörmann, Ravak, Fujitsu-Fisher Klíma, Creaton, ELKO EP Hungary, Roll-lux) tömörítő „ÉpítkezemFelújítok” összefogás 2014. november 13-tól 2015. január 31-ig várta a szavazatokat.

A második fázisban az itt élők javaslatait kértük a helyszínek kiválasztásában, többek között a helyi közösségi portálok bevonásával. Rengeteg javaslat érkezett, amelyek közül a rendelkezésre álló keretösszeget (mintegy kétmillió forint) figyelembe véve, valamint az „ÉpítkezemFelújítok” csapatát is bevonva végül a Pór Antal tér került ki győztesen.

Hogy pontosan mi valósuljon meg itt, azt a szavazók döntik majd el. Az „ÉpítkezemFelújítok” munkatársai két lehetséges variációra dolgoztak ki terveket:

A: Játszópark, kalandvárral, lengőhintával, padokkal
B: Pihenőpark, asztalokkal, padokkal, kültéri fitneszeszközökkel

Szavazni a www.esztergom.hu főoldalának jobb oldali szavazósávjában lehet, a szavazás 2015. május 25-én, 24.00 óráig tart.

Romanek Etelka polgármester

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.