Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Augusztus 18. 14:49, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Megszűnik a Fábry Show?

Megszűnik a Fábry Show?

Tizenhárom évnyi fennállása után a megszokott formájában megszűnik a Fábry Show - írja a Bors.

Fábry Sándor nagysikerű showműsora még 1998-ban rajtolt az MTV1-en, majd ezt követően a produkció átköltözött az RTL Klubhoz. A műsor hamar népszerű lett a kereskedelmi csatornának köszönhetően, így 2000-ben majdnem kétmillió nézője volt Fábry Sándor show-jának. Csakhogy a nézettség igencsak megcsappant az utóbbi időben, ezért a csatorna úgy döntött, jelenleg formájában nem sugározza tovább a Fábry Show-t. Egy neve elhallgatását kérő stábtag a napilapnak elmondta, múlt hét pénteken kapták meg azt az e-mailt, amelyben szinte az egész stáb munkáját megköszönték, illetve elbocsátásukról tájékoztatták az érintetteket. Szinte az egész gárdától megvált a produkciót gyártó cég. A neve elhallgatását kérő egykori stábtag a napilapnak azt is elmondta, jelenlegi formájában a műsor nem működik tovább, s októbertől hatalmas átszervezés várható a Fábry Show struktúrájában.

A hírt Kolosi Péter is megerősítette, ám hozzátette, a Fábry Show nem fog teljesen megszűnni, csupán átalakul majd a produkció. Hasonlóan nyilatkozott az üggyel kapcsolatban a műsor producere, Kovács Kristóf is, aki hozzátette, mindenképp Fábry-ra fogják építeni az ősztől újra rajtoló showműsort, ám még sok a bizonytalanság afelől, hogyan, és milyen formában láthatják majd a nézők a produkciót.

Címkék: fábry

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.