Városlista
2022. július 4, hétfő - Ulrik

Hírek

2011. Október 29. 07:49, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Megtalálták Elvis Presley utódját

Megtalálták Elvis Presley utódját

A Star Trek és a Hulk sztárja alakíthatja a legendás énekest egy új életrajzi filmben, az Elvis & Nixon-ban.

Eric Bana, a Star Trek sztárja alakíthatja Elvis Presleyt egy új filmben. A színészt felkérték, hogy játssza el a Blue Suede Shoes sláger-gyárosát az Elvis & Nixon című független filmben. A másik címszerepben, az egykori amerikai elnökében Danny Huston lesz látható. A film rendezője A herceg menyasszonya sztárja Cary Elwes lesz, akinek ez lesz az első direktori feladata.

A mozi egy megtörtént eseten alapul, amikor Elvis Washingtonba utazott, hogy a Fehér Házban találkozzon az ország akkori vezetőjével. Az énekes egy hatoldalas levélben kér előtte találkozót az elnöktől, akit arra akart rávenni, hogy tegye meg őt a Bureau of Narcotics and Dangerous Drugs, azaz a narkotikumokkal és drogokkal foglalkozó iroda különleges ügynökévé. A sztár a találkozóra magával vitt, természetesen ajándékba egy negyvenötös Colt pisztolyt és néhány családi fényképet is.

Arról még nincs hír, hogy mikor kezdik meg a film forgatását, de az már biztos, hogy a munkát Los Angelesben, Kaliforniában, valamint a louisianai Shreveport-ban végzik majd.

Eric nem sokkal ezelőtt fejezett be egy drámát, legközelebb pedig egy pörgős thrillerben, a Brilliant-ban láthatjuk majd. Danny következő filmje pedig A titánok harca folytatása lesz, illetve a Medallion, Nicolas Cage oldalán.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.