Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Augusztus 25. 06:00, vasárnap | Helyi
Forrás: Facebook/Hernádi Ádám

Megvan az első biztos induló az őszi választásokon

Megvan az első biztos induló az őszi választásokon

Hernádi Ádám és a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjei alig pár óra alatt kapták meg az induláshoz szükséges támogató aláírások többszörösét.

Szombat reggel lehetett felvenni az őszi induláshoz szükséges aláírásgyűjtő íveket, még aznap délután le is adta a kötelező számú aláírások mintegy dupláját Hernádi Ádám, a Fidesz-KDNP polgármesterjelöltje. A Helyi Választási Bizottság ugyan csak jövő hét közepén ülésezik, de szinte teljesen biztosra vehető, hogy a Fidesz-KDNP Hernádi Ádám mellett valamennyi körzetben indít képviselő-jelöltet,

Hernádi Ádám tegnap délután alábbiakat posztolta facebook oldalán:
"Ma három óra alatt több, mint 600 aláírás gyűlt össze az ajánló íveken. Ez egy csodálatosan magas szám, ez nagy bizalom!

Köszönöm minden Esztergominak aki eljött, és azoknak is, akik az otthonaikban meggyőződésből, bizalomból, vagy szimpátiából támogatják a képviselójelölti csapatom, és engem.

A napokban annyi esztergomit keresünk meg, ahányat csak tudunk, hiszen az ajánlások gyűjtésének még nincs vége. Ezt a munkát nem csak a segítőinkre bízom, hanem magam is elmegyek mindenkihez, akihez csak tudok, mert a találkozás fontos. Mégegyszer Köszönöm!

Nekünk Esztergom az első!"

A többi induló egyelőre nem számolt be arról, hogy sikerült-e összegyűjteniük az induláshoz szükséges számú támogató aláírást.

Fotó: Facebook/Hernádi Ádám

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.