Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Szeptember 09. 08:15, hétfő | Helyi
Forrás: lvp/Fotó: Oxi

Megvan Esztergom étele – fergeteges hétvége - FOTÓK

Megvan Esztergom étele – fergeteges hétvége - FOTÓK

Fergeteges koncertekkel és programokkal szórakoztatott bennünket az elmúlt hétvégén Esztergomban a Vízivárosban az Ízek-Korok-Hangulatok rendezvény, melyen zsűri megválasztotta Esztergom ételét is.

Ocho Macho, Bikini, Balkán Fanatik, már az előzetes is rendkívül kecsegtető volt, de ahhoz képest a koncertek egyesen óriásiak. Sőt mellettük a kísérő programok is igazán szórakoztató és látványos szórakozást nyújtottak az elmúlt hétvégén. Ráadásul az Ízek-Korok-Hangulatok rendezvényen az is kiderült, hogy mi lett Esztergom étele. Ezen a megmérettetésen Molnár Péter és Hemera Zsolt a „Fiatal bárány combja Mátyás király ajánlásával” finomsága nyerte el a kitüntető címet, mellyel járó díjat Völner Pál államtitkár adott át a győzteseknek. Az elismerés mellett az élet egy évig az esztergomi Mediterraneo Vendégfogadó menüjében. A versenyen különdíjat kapott a Zana Kriszta, Zana Diána duó valamint a Vidra Péter és Horváth Mihály páros.

Az Ízek-Korok-Hangulatok fesztiválon mindenellett kézművesek kínálták portékáikat, de láthattunk egyebek közt középkori kardforgató bemutatót is.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.