Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2013. Május 06. 14:59, hétfő | Helyi
Forrás: KEMRFK

Mehet a bíróság elé az esztergomi fegyveres rabló

Mehet a bíróság elé az esztergomi fegyveres rabló

Fegyveresen elkövetett rablás kísérlete elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást megyei rendőr-főkapitányság K. Ferenc ellen. A 38 éves esztergomi férfit percek alatt elfogták még tavaly a rendőrök.

A gyanúsított 2012. december 14-én 10 óra körüli időben sétált be a tatai lottózóba fegyverrel a kezében és az ott dolgozó alkalmazottól a napi bevételt követelte. A nő a kérésnek nem tett eleget, így a rabló értékszerzés nélkül gépjárművel elmenekült a helyszínről. A gyors rendőri intézkedésnek és a széles körű adatgyűjtésnek köszönhetően az elkövetés utáni percekben már részletes személyleírással rendelkeztek a közterületi szolgálatot ellátó egyenruhások. Ez alapján ismertek rá a Tatai Rendőrkapitányság járőrei. A bűncselekmény elkövetésétől nem messze járőröztek, mikor szembe jött velük autójával az elkövető, akit azonnal felismertek. Megállították és elfogták a volán mögött ülő férfit, aki gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a bűncselekmény elkövetését.

K. Ferencet a büntetőeljárás idejére a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. Az ellene folyó nyomozást a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya befejezte, és vádemelési javaslattal küldte meg az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.