Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. Szeptember 20. 08:33, péntek | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Mehet a bíróságra a nyergesi őrjöngő ámokfutó

Mehet a bíróságra a nyergesi őrjöngő ámokfutó

Egy átmulatott éjszaka után nem bírta magát fékezni egy 21 éves nyergesújfalui férfi, majd kukákat borogatott, földre rántott egy biciklist, aztán ámokfutásba kezdett üveget tört, rátámadt egy emberre.

Bíróság elé állhat az a 21 éves férfi, aki még február 15-én Nyergesújfalun a földre rántott egy kerékpárral közlekedő nőt. L. Zsolt mulatozást követően hazafelé tartva felborította az útjába kerülő szemeteskukákat, majd a földre rántott egy vele szemben kerékpárral közlekedő asszonyt is. A férfi ezután bemenekült egy közeli lépcsőházba, ahol rátámadt az egyik lakóra. L. Zsolt ámokfutása ezzel nem ért véget. Berontott egy pár utcányival arrébb lévő társasházba és betörte a bejárati ajtó üvegét, majd felment az emeletre, ahol rugdosni kezdte a liftet. A férfi tombolásának a helyszínre érkező egyenruhások vetettek véget. Elfogását követően garázdaság vétség, segítségnyújtás elmulasztása bűntett, valamint közúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak vele szemben eljárást. Az ügyben a szükséges nyomozási cselekményeket a Nyergesújfalui Rendőrőrs elvégezte és bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.