Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Január 28. 08:10, kedd | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Mehet a bíróságra az amnéziás táskás rabló

Mehet a bíróságra az amnéziás táskás rabló

A gyanúsított azt állította, nem emlékszik semmire, de a felelősségre vonást így sem kerülhette el. A férfi a hónap elején akarta elrabolni a sértett táskáját Dorogon, nem jött össze, ráadásul a rendőrök is tetten érték.

Egy dorogi élelmiszerbolt előtt akarta erőszakkal elvenni a sértett táskáját T. Ernő 2014. január 9-én. A 32 éves férfi nem járt sikerrel, mert a tulajdonos ellenállt. A sértett még akkor is erősen fogta a táskáját, mikor a gyanúsított azzal együtt őt is métereken át magával vonszolta a földön. T. Ernő nem tudta megszerezni az értékeket, de már menekülni sem volt ideje, mert a dorogi járőrök tetten érték és a helyszínen elfogták. Gyanúsítotti kihallgatásán a férfi azzal védekezett, hogy a történtekből semmire sem emlékszik. T. Ernő ellen – előzetes letartóztatása mellett – rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A rendőrség az ügyben a büntetőeljárást pénteken befejezte és bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.