Városlista
2021. április 20, kedd - Konrád, Tivadar

Hírek

2014. Január 28. 08:10, kedd | Helyi
Forrás: lvp/KEMRFK

Mehet a bíróságra az amnéziás táskás rabló

Mehet a bíróságra az amnéziás táskás rabló

A gyanúsított azt állította, nem emlékszik semmire, de a felelősségre vonást így sem kerülhette el. A férfi a hónap elején akarta elrabolni a sértett táskáját Dorogon, nem jött össze, ráadásul a rendőrök is tetten érték.

Egy dorogi élelmiszerbolt előtt akarta erőszakkal elvenni a sértett táskáját T. Ernő 2014. január 9-én. A 32 éves férfi nem járt sikerrel, mert a tulajdonos ellenállt. A sértett még akkor is erősen fogta a táskáját, mikor a gyanúsított azzal együtt őt is métereken át magával vonszolta a földön. T. Ernő nem tudta megszerezni az értékeket, de már menekülni sem volt ideje, mert a dorogi járőrök tetten érték és a helyszínen elfogták. Gyanúsítotti kihallgatásán a férfi azzal védekezett, hogy a történtekből semmire sem emlékszik. T. Ernő ellen – előzetes letartóztatása mellett – rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya. A rendőrség az ügyben a büntetőeljárást pénteken befejezte és bíróság elé állítási javaslattal küldte meg az Esztergomi Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 20. 08:04, kedd | Helyi

Esztergomi lány képviseli megyénket az országos Tündérszépek versenyen

Az esztergomi Gyurik Renáta képviseli Komárom-Esztergom megyét a Tündérszépek 2021 szépségverseny országos fordulójában.

2021. Április 19. 16:01, hétfő | Helyi

Fokozott ellenőrzésre és bírságolásra számíthatnak a Pilisszentléleken szabálytalanul parkolók

A rendőrség felhívja a Pilisszentlélekre, a Mi kis falunkba látogatók figyelmét, hogy a jövőben folyamatos és fokozott ellenőrzést tartanak és a szabálytalanul behajtó, vagy parkoló autósokat meg is büntetik.

2021. Április 19. 10:57, hétfő | Helyi

Esztergomban két épületet újíthatnak fel munkásszállás céljára

Nyolc munkásszálló épül meg és négy, korábban másra használt épületet újíthatnak fel a „Munkásszállások kialakítása” program ötödik kiírásának keretében – jelentette be Bodó Sándor az ITM államtitkára.

2021. Április 18. 19:50, vasárnap | Helyi

Holnap, április 19-én reggel újra megnyitják a letkési határátkelőt

Holnap hajnali öt órakor megnyitják a Letkés–Ipolyszalka határátkelőt, mely a szlovák-magyar határon az egyetlen zárva tartott átkelő volt. Még március 2-án zárta le a szlovák fél a járvány elleni védekezésre hivatkozva.