Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2019. Május 24. 18:27, péntek | Helyi
Forrás: ITE

Melyik sportszemüveg illik hozzád leginkább?

Melyik sportszemüveg illik hozzád leginkább?

Szemüveges vagy, de egyben szenvedélyed a sport is? Nehezen találod a stílusodhoz illő, laza-elegáns szemüveget? Nézz körül a dioptriás sportszemüvegek között is!

Amikor kiderül, hogy a szemünknek erősítésre van szüksége, az optikushoz betérve hajlamosak vagyunk rövid távon gondolkodni. Kiválasztjuk a leginkább hozzánk illő szemüvegkeretet, amit a mindennapokban szívesen hordunk majd, és elégedetten nyugtázzuk, hogy mindent megtettünk az ügy érdekében. Vajon ki gondol azokra, akiknek nehezen megy a választás? Aki esetleg biciklizne, kajakozna, lovagolna szemüvegesen is, gondol ezekre akkor, amikor kiválasztja a szemüvegét? Válassz körültekintően, adunk hozzá pár tippet!

Elegáns, mégis sportos

Először a dioptriás sport szemüvegeket szedtük össze, hiszen ezek a leginkább keresettek. Annak, aki sokoldalúan használható szemüveget keres, az Oakley Tin Cup OX5099-03 megfelelő választás lehet. A szára sportos kialakítású, a szögletes, elegáns vastagságú félkerete pedig egyaránt illik irodai munkához és sporttevékenységekhez. A keret titánból készült, ami az egyik legtartósabb és legstrapabíróbb anyag. Emellett a titán keret 100%-ban korrózióálló, illetve jóval könnyebb, mint hagyományos fém társai. Ha a leírás alapján elnyerte a tetszésedet, vess rá egy pillantást!



Az Oakley nem véletlenül nagy név a szemüvegek között is: Pitchman OX8050-01-es modellje már inkább a modern, dizájner vonalat követve válik férfiasan elegánssá. Teljes keretes, szögletes dioptriás sportszemüveg, a kerete könnyű műanyag. Tökéletes választás kerek, illetve szögletes arcformához is, valamint irodai munka, és aktív sporttevékenység közben is megállja a helyét a különleges szárkialakításának köszönhetően. Az igazán egyedi megjelenésért a hagyományos fekete-fémszürke dizájn helyett választható fekete-piros, fekete-kék, valamint szürke-narancs színekben is.

Címkék: lencse, sportos, szemüveg

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.