Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2014. Július 14. 08:10, hétfő | Helyi
Forrás: Lenger Varga Péter

Mentőhelikopter, tűz, Suzuki-jubileum – Heti hírek

Mentőhelikopter, tűz, Suzuki-jubileum – Heti hírek

Mentőhelikopter Esztergomban, Kigyulladt egy ház Szentgyörgymezőn, Legördült a gyártósorról a 2,5 milliomodik magyar Suzuki, Leállt az esztergomi hivatal, Autólopás– csak 10 percig örülhetett a tolvaj. Hírösszefoglaló!

Legördült a gyártósorról a 2,5 milliomodik magyar Suzuki
Újabb mérföldkőhöz érkezett a járműgyártás Esztergomban: 2014. július 9-én legördült a gyártósorról a Magyar Suzuki gyártotta két és fél milliomodik gépkocsi.

Kigyulladt egy ház Szentgyörgymezőn - FOTÓK
Kigyulladt egy ház Esztergomban, Szentgyörgymezőn a múlt héten. Információk szerint nem sérült meg senki, mivel a tulajdonos éppen nyaralt, így nem tartózkodott otthon. A tűz okát egyelőre még nem tudni.

Újra mentőhelikopter járt Esztergomban – itt a válasz, hogy miért!
Mentőhelikopter szállt le Esztergomban két hete szombaton a Kerek templom körfogalma közepén. Rengeteg fotó fel is került az esetről a legnagyobb közösségi oldalra, válasz azonban múlt hét elején érkezett a miértre!

Leállt az esztergomi hivatal – nyári szünet
Július 14-étől szünetel az ügyfélfogadás az esztergomi önkormányzati hivatalban. Ügyeletes azért lesz a halaszthatatlan ügyekért.

Közintézmény vagy közterület viselje Grosics Gyula nevét Dorogon?
Kezdeményezi a dorogi képviselő-testületénél a helyi Fidesz, hogy a város nevezzen el Grosics Gyuláról egy közintézmény vagy közterületet. Közlemény!

Tankcsapda, PASO, Radics Gigi, Szandi Esztergomban
Többek közt a Tankcsapda, a PASO, Radics Gigi és Szandi is fellép majd Esztergomban az idei Szent István Fesztiválon augusztusban. A programon a koncertek és egyéb szórakoztató programok mellett tűzijáték is lesz.

Tankcsapda, PASO, Radics Gigi, Szandi Esztergomban

Autólopás Esztergomban – csak 10 percig örülhetett a tolvaj
Egy ideig biztosan nem vezethet az a gyanúsított, aki csütörtökön ellopott egy autót Esztergomban. A tulajdonos a feljelentés után 10 perccel meglátta saját autóját. A tolvaj elmenekült, de végül elkapták a rendőrök.

7 évet kapott – egy fotel mögé bújt a rendőrök elől az esztergomi sorozatrabló
Többen is keresték már a 29 éves esztergomi férfit, akit végül a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói fogták el. U. Lászlót már 7 évre elítélte a bíróság, miután sorozatosan lopott a Palatinus-tónál.

Fotópályázat: A világ, ahogy én látom- augusztusig lehet jelentkezni!
A világ, ahogy én látom - Digitális pillanatok címmel rendezi meg idén az V. Komárom-Esztergom Megyei Fotópályázatot a Féja Géza Közösségi Ház. Augusztus elsejéig lehet jelentkezni!

Még több infó az InfoEsztergom.hu rovataiban!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.