Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2014. Január 09. 07:58, csütörtök | Helyi
Forrás: lvp / fotó: Juhász László

Mi robbant a táti házban? Gáz vagy robbanószer?

Mi robbant a táti házban? Gáz vagy robbanószer?

Továbbra sincs hivatalos álláspont arról, hogy pontosan mi is okozta a hétfő hajnali táti házrobbanást. Éppen ezért már beindult néhány pletyka, sőt rémhír is.

Egyelőre még nincs hivatalos álláspont arról, hogy ténylegesen mi is okozhatta az óriási házrobbanást Táton hétfőn hajnalban. Mivel a hatalmas detonációban szinte minden megsemmisült az épületben és az épületből is csak törmelék maradt, így ez rendkívüli módon megnehezíti a vizsgálatokat. Az előzetes információk szerint azonban gázrobbanás történhetett.

Ezzel együtt a minap már a környéken és Esztergomban is hallható volt az a pletyka, hogy a ház alagsorában egykori robbanószerkezet- és lőszergyűjtemény volt és ez okozhatta a hatalmas robbanást.

Mindezzel szögesen ellentmond a szomszédok nyilatkozatai is, akik közül többen is arról számoltak be, hogy már előző este érezték a gáz jellegzetes szagát, így biztosan gázrobbanás történt.

Amint napvilágot lát a katasztrófavédelem hivatalos álláspontja vagy vizsgálati eredménye az esetről, természetesen közöljük.

Videó a táti házrobbanás utáni állapotokról!
Képek az eset után!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.