Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2022. Április 28. 15:24, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Miért a www.autopalyamatrica.hu-n válts útdíj jogosultságot?

Miért a www.autopalyamatrica.hu-n válts útdíj jogosultságot?

A mai napig előfordul, hogy az autósok sorban állnak a benzinkúton az autópálya-matricáért, pedig internetes vásárlással − a www.autopalyamatrica.hu-n − rengeteg időt spórolhatnak. Te közéjük tartozol?

Hazánkban is egyre nő azoknak a tábora, akik nem a kasszáknál, hanem laptopjukon, mobileszközükön intézik a vásárlást. Ruházati cikkektől élelmiszeren át az utazásokig − miért lenne kivétel az autópálya-matrica? Cikkünkben bemutatjuk, milyen előnyök szólnak az internetes beszerzés mellett, illetve eláruljuk azt is, miért a www.autopalyamatrica.hu honlapot javasoljuk.

Gyorsabb, egyszerűbb, okosabb: ez az e-matrica!

Az e-matrica számos előnnyel bír a például benzinkutakon vásárolható, hőpapírra nyomtatott útdíj jogosultságokkal szemben. Nem kell a papírt évekig őrizgetned, elég csak az online postafiókodban elmenteni a visszaigazolást. Ha valamiért mégis elkeveredik a megküldött bizonylat, akkor újra lekérheted a jogosultságot igazoló e-mailt. Bármikor lekérdezheted érvényességét is, ráadásul Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. ügyfélszolgálatán bizonyos feltételek teljesülése esetén ugyanúgy van lehetőséged korrekcióra, mint nyomtatott matrica váltása esetén.

Az autópálya-matricát online megvenni biztonságos, gyors és kényelmes − még akkor is, ha nincs többéves internetes vásárlási tapasztalatod. Csak kiválasztod a számodra megfelelő e-matrica típusát, megadod a gépjármű rendszámát, felségjelét és az e-matrica érvényességi idő kezdetét, valamint az e-mail címedet, ahova a jogosultságot kéred. Végül online fizetéssel pillanatok alatt végrehajthatod a tranzakciót.

Fő érvek a www.autopalyamatrica.hu mellett

Bár autópálya-matricát a NÚSZ Zrt. szolgáltatásaiban, ügyfélszolgálati irodáiban, partnereinél, valamint a Nemzeti Mobilfizetési Rendszer hivatalos online viszonteladóinál mind vásárolhatsz, a következő extrákkal bizony a www.autopalyamatrica.hu oldalon találkozhatsz:
· regisztráció esetén adataidat elmenti a rendszer, így újabb vásárlás alkalmával már nem kell mindent egyesével begépelned,
· a megyei tervezővel könnyedén kiderítheted, utadhoz melyik megyékre érvényes matricára van szükséged,
· az érvényesség lekérdezést egy pillanat alatt elvégezheted, illetve
· a felületen megtalálod a legújabb híreket, az újdonságokat a magyar autópálya hálózat díjkötelessé vagy éppen ingyenessé váló útszakaszokról.

E-matrica árak 2022-ben

Az idei díjak − minden kategória esetében − inflációkövető mértékben drágultak a használati díj megfizetése ellenében használható autópályákról, autóutakról, főutakról és azok díjáról szóló 45/2020. (XI. 28.) ITM rendeletben foglaltak alapján.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.