Városlista
2020. július 12, vasárnap - Izabella

Hírek

2020. Január 30. 10:00, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Miért előnyös a rövid távú autóbérlés?

Miért előnyös a rövid távú autóbérlés?

Esztergom környékén is egyre népszerűbb megoldás a rövid távú autóbérlés, amely 28 napnál nem hosszabb bérleti időszakra szól.

Ez lehet pár órás alkalom, egy hétvége, például külföldi utazás esetén, vagy akár több hét is. De miért egyre népszerűbb ez az autóbérlési megoldás? Milyen helyzetekben érdemes a rövid távú autókölcsönzés mellett dönteni? Milyen előnyökkel jár?

Előfordulhat, hogy valakinek néha nagy szüksége van egy autóra, de nem akar saját járművet hosszabb távon fenntartani. Vagy a saját autója éppen üzemképtelen, de mégis utaznia kell, esetleg nem mer elindulni a saját járművel hosszabb útra műszaki hibától tartva.

Ilyenkor is hasznos rövid távú autókölcsönzési szolgáltatás, amely 1 hónapnál nem hosszabb bérleti időszakra szól.

Az autóbérlés előnyei:

• Bérelt autó esetében számos felelősség és kötelezettség nem terheli az autó használóját, mivel nem ő a tulajdonos. Meghibásodás vagy sérülés esetén például nem kell a biztosítóval és a szerelővel bajlódni.

• Mivel az autókölcsönző cégek új, illetve jól karban tartott modellekkel dolgoznak, nem kell tartani az autó és a tartozékainak az elhasználódásától egy hosszabb úton, és ez garantál egyfajta biztonságot.

• Mindig a célnak megfelelő autót választhatunk, városi közlekedéshez kicsi autót, ami nem fogyaszt sokat, és amivel könnyű parkolni, nyaraláshoz nagyobb autót, hogy minden holmi kényelmesen elférjen, áruszállításhoz pedig kombi autót.

Esztergom-Kertvárosban is lehetőség van kedvező áron autót bérelni. A Kit-Car autókereskedésben bérelhető autó jól felszerelt, sok extrával és kényemi funkcióval rendelkezik.

Ha autóbérlést tervez, akkor mielőbb vegye fel velük a kapcsolatot:

http://kitcarauto.hu/index.php/berauto

Rövid és hosszú távra is kedvező feltételekkel! +36/30-237-6508Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 06. 18:09, hétfő | PR

Itt a nyár, ideje feltenni a rovarhálót az ablakra! De hogyan?

Ha te is utálod a szúnyogok hegedülését hallgatni és reggel a csípések helyét vakarni, itt az ideje, hogy feltedd a rovarhálót az ablakra! De ha nincs kialakított sín, akkor hogyan? A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád.

2020. Július 02. 09:00, csütörtök | PR

Az autófóliázás nemcsak tuning, hanem védelem is az autónak

Az UV-sugárzás, a nyári meleg, a kőfelverődések, az illetéktelen tekintetek mind olyan probléma, amire megoldást kínál a professzionális autófóliázás. És ha nem lenne elég, akkor még jobban is fog kinézni tőle az autónk.

2020. Június 20. 10:20, szombat | PR

Van akinek ízlik, és van, aki még nem próbálta!

Az Otthon íze tovább bővül

2020. Június 18. 14:31, csütörtök | PR

Nem engednek a minőségből

Évről évre, a legszigorúbb átvilágítást végzik el a Jánosik és Társai Kft.-nél. Idén, a járványhelyzet miatt különleges szabályokat betartva tartottak auditot a külső auditorok.