Városlista
2020. április 2, csütörtök - Áron

Hírek

2020. Január 30. 10:00, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Miért előnyös a rövid távú autóbérlés?

Miért előnyös a rövid távú autóbérlés?

Esztergom környékén is egyre népszerűbb megoldás a rövid távú autóbérlés, amely 28 napnál nem hosszabb bérleti időszakra szól.

Ez lehet pár órás alkalom, egy hétvége, például külföldi utazás esetén, vagy akár több hét is. De miért egyre népszerűbb ez az autóbérlési megoldás? Milyen helyzetekben érdemes a rövid távú autókölcsönzés mellett dönteni? Milyen előnyökkel jár?

Előfordulhat, hogy valakinek néha nagy szüksége van egy autóra, de nem akar saját járművet hosszabb távon fenntartani. Vagy a saját autója éppen üzemképtelen, de mégis utaznia kell, esetleg nem mer elindulni a saját járművel hosszabb útra műszaki hibától tartva.

Ilyenkor is hasznos rövid távú autókölcsönzési szolgáltatás, amely 1 hónapnál nem hosszabb bérleti időszakra szól.

Az autóbérlés előnyei:

• Bérelt autó esetében számos felelősség és kötelezettség nem terheli az autó használóját, mivel nem ő a tulajdonos. Meghibásodás vagy sérülés esetén például nem kell a biztosítóval és a szerelővel bajlódni.

• Mivel az autókölcsönző cégek új, illetve jól karban tartott modellekkel dolgoznak, nem kell tartani az autó és a tartozékainak az elhasználódásától egy hosszabb úton, és ez garantál egyfajta biztonságot.

• Mindig a célnak megfelelő autót választhatunk, városi közlekedéshez kicsi autót, ami nem fogyaszt sokat, és amivel könnyű parkolni, nyaraláshoz nagyobb autót, hogy minden holmi kényelmesen elférjen, áruszállításhoz pedig kombi autót.

Esztergom-Kertvárosban is lehetőség van kedvező áron autót bérelni. A Kit-Car autókereskedésben bérelhető autó jól felszerelt, sok extrával és kényemi funkcióval rendelkezik.

Ha autóbérlést tervez, akkor mielőbb vegye fel velük a kapcsolatot:

http://kitcarauto.hu/index.php/berauto

Rövid és hosszú távra is kedvező feltételekkel! +36/30-237-6508Ezek érdekelhetnek még

2020. Március 21. 07:59, szombat | PR

Ingyenes jogi segítségnyújtás a munka világában országszerte

2019.05.02-étől a korábbi sikeres megvalósítást követően ismét útjára indult a JOGpontok projektek, a teljesen ingyenes és anonim jogi segítségnyújtás (GINOP-5.3.3-18-as konstrukció).

2020. Március 02. 10:43, hétfő | PR

900 millió dolláros üzletet bíztak a magyar menedzserre

Szakonyi Andrást nevezték ki az információ- és dokumentumkezelésben világelső Iron Mountain európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) üzletágának a vezetőjévé.

2020. Február 13. 11:59, csütörtök | PR

Új gasztroenterológiai szakrendelőt épített a Jánosik Kft.

Nyílt közbeszerzési eljáráson nyerte el a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház gasztroenterológiai szakrendelőinek építését a Jánosik és Társai Kft.

2020. Február 05. 18:27, szerda | PR

Vitaminpótlás tél végén

A téli időszak mindannyiunk számára nagy kihívást jelent a vitaminpótlás terén. Hogyan tudjuk természetes forrásból pótolni a hiányzó vitaminokat?