Városlista
2023. május 28, vasárnap - Emil, Csanád

Hírek

2023. Február 17. 11:21, péntek | PR
Forrás: (x)

Miért éri meg irodaszereket online megrendelni?

Miért éri meg irodaszereket online megrendelni?

Az online vásárlás manapság már evidencia, és egyre több ember életében relevancia is egyben. Nem csoda! Annyira sok előnnyel jár, hogy azok lekörözhetetlenek.

Milyen érdekes, hogy ennek ellenére sokan nem is gondolnak arra, hogy az irodaszereket, írószereket is beszerezhetik ilyen módon. Márpedig az irodaplus.hu pontosan ezt kínálja, ráadásként pazar feltételekkel! Mutatjuk is a részleteket.

Viszlát, sorbanállás és felesleges várakozás?

Igen, talán ez az egyik legfajsúlyosabb pozitívum, ami a virtuális bevásárlás előnyei közül kiemelkedik. A www.irodaplus.hu oldala pár kattintás után felkereshető. A több, mint 20 ezer termék egyet jelent a széles választékkal, és azzal a ténnyel, hogy mindenki könnyedén ráakadhat arra a kiegészítőre, kellékre, amire vágyik felesleges idő- és energiapazarlás nélkül. A boltban ácsorgás, sőt az oda való kijutás, a sorok közötti barangolás, a pénztárnál való malmozás mind olyan ténykedések, amik egyrészt idegőrlőek, másrészt elképesztően sok időt követelnek. Pedig az időnél nincsen értékesebb ajándék, ami semmi mással nem pótolható. És akkor még azt a bosszantó forgatókönyvet nem is említettük meg, hogy mi van akkor, ha az árukészlet felháborítóan hiányos? Mert ez is előfordulhat. Akkor bizony minden befektetett energia, minden egyes, a beruházásra áldozott perc feleslegessé, elpazarolttá válik. Ez az a luxus, amit senki sem engedhet meg magának. Még jó, hogy nem is kell!

Íme, néhány bezsebelhető kedvezmény!

A céges regisztrálók a rendszerbe bekerülés után rögtön kedvezményeket vehetnek igénybe. Ami a felhozatalt illeti, a hatalmas választék adott, amihez mindennek tetejében pénztárcabarát árak társulnak. Vagyis a beruházás ilyen módon költséghatékonyabb, mint valaha. Futárszolgálat megbízásával rövid határidőn belül teljesítik a kiszállítást, sőt Esztergom területén a küszöbre érkezés lehetősége díjmentesen vehető igénybe. Azért ez sem akármilyen pozitívum.

A pakolgatást, a cipekedést meg végképp el lehet felejteni, hiszen mivel házhoz megy a rendelés, így nincsen szükség ilyesfajta energiabedobásra. Egy egyszerű, ám nagyszerű példa az iratrendezők vásárlása. Ez az az irodaszer, ami nélkül nem élet az irodai élet. A rengeteg dokumentum eleve rendszerezés nélkül beláthatatlan papírtengerré alakul. Az archiválás pedig amúgy is lényeges lépés, hiszen így egyetlen fontos adat, információ sem veszhet el az iratok sűrűjében. Nyilván a legtöbb esetben egy darab nem elegendő belőle. Bár a súlya kicsi, ez tény, de a mérete egészen nagy is lehet, vagyis nem biztos, hogy olyan komfortos az ide-oda szállítgatása. Ellenben, ha mindez online lezavarható, akkor a zavaró tényezők azonnal jegelhetőek, így nincs más hátra, mint a könnyedséggel teli beszerzés!

Mi az, ami még elbúcsúztatható?

Bevásárlólista írása, a célig eljutás, majd a haza, vagy irodába visszaérkezés logisztikája, a polcrendszerek közötti barangolás, a termékek keresgélése, a sorban állás, a várakozás. Az oldalon a termékkategóriáknak köszönhetően az átláthatóság épp úgy garantálható, mint a beruházás sikere.

Ezek érdekelhetnek még

2023. Május 25. 14:05, csütörtök | PR

Nyugdíjas házakban javítanak, karbantartanak

Meghívásos közbeszerzési pályázaton nyert ingatlanok javítását, karbantartását jelentő munkákat a Jánosik és Társai Kft.

2023. Május 25. 12:45, csütörtök | PR

A tavaszi ablakcsere legnagyobb előnyei

Örök dilemma, hogy mikor jön el az ablakok kicseréltetésének ideje.

2023. Május 25. 09:45, csütörtök | PR

K&H: a Furfangos forintok, az A-PRO-K, a Szerencsetallérok és a Pénzt vagy életet csapat nyerte a vetélkedőt

több mint 8700 diák vett rész a K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedőn

2023. Május 18. 10:42, csütörtök | PR

Hogyan rendezd be otthoni irodád a hatékony munkavégzés jegyében?

A pandémia óta rendkívüli mértékkel megnőtt a home office-ban dolgozók száma.