Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Április 05. 09:55, hétfő | PR
Forrás: (x)

Miért megtérülő befektetés az ingatlanfotózás?

Miért megtérülő befektetés az ingatlanfotózás?

A koronavírus-járvány által összekuszált ingatlanpiacon az eddigieknél is fontosabb, hogy egy hirdetés kitűnjön a tömegből.

Ehhez megfelelő minőségű fotókra lesz szükség, amikre bár áldozni kell, a befektetés kamatostul megtérül. Mutatjuk, miért éri meg az ingatlanfotós alkalmazása.

Az ingatlanfotós napjainkban már egy komoly szakterület a fotózáson belül. Kell is hozzá a tapasztalat, hiszen a házakat és lakásokat elsősorban a hirdetés adja el, amely elképzelhetetlen minőségi fotó nélkül. Pontosabban elképzelhető, de ha valaki ezt választja, milliókat bukhat az eladási áron.

Egy profi ingatlanfotós tudja, hogyan kell megmutatni egy ház vagy lakás legelőnyösebb oldalát. Nem arról van szó, hogy megtéveszti a vevőjelölteket – erre semmi szükség, hiszen a személyes bejárásnál úgyis kiderül, milyen élőben az ingatlan. Nem mindegy azonban, hogy eljut-e a vásárló egyáltalán addig, hogy meg akarja nézni a házat. Ehhez bele kell szeretnie a kinézetébe, az viszont csak akkor lehetséges, ha az első benyomás pozitív a megfelelő fotóknak köszönhetően. A „gusztusosabb” hirdetés több érdeklődőt vonz, a több érdeklődő pedig azt jelenti, hogy kevésbé szorul rá az eladó az irányár csökkentésére. Azaz az ingatlanfotózásra elköltött néhány tízezer forint olykor néhány héten belül megtérül a több millió forinttal magasabb eladási ár formájában. Egy ingatlanfotózás ára ráadásul körülbelül 0,1 százaléka a vételárnak, ami tényleg minimális beruházást jelent.

Az ingatlanfotózás Esztergom és környékén ugyanolyan fontos, mint az ország bármely más részén, ezt szerencsére egyre többen ismerik fel. Birta Endre, az Esztergom és környékén dolgozó ingatlanfotós tapasztalatai alapján is egyértelmű, hogy okos befektetésről van szó. Ilyenkor a lakás és családi ház profi fotózásáról beszélünk, amely megfelelően beállított, megszerkesztett képeket jelent. Ezek segítségével hamarabb érkeznek az érdeklődők, gyorsabban lezajlik az eladás – ez utóbbi főleg olyankor fontos, ha sürgősen szükség van a pénzre. A profi fotók megrendelése okosabb döntés, mint az ár drasztikus csökkentése. Még egy pluszpont: a jó fotókkal akár az ingatlanos is kihagyható a történetből, ez további spórolási lehetőséget jelenthet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.

2024. Április 05. 22:27, péntek | PR

Hogyan legyünk jó gazdik? – Ingyenes oktatóanyagok a kutyatartás kihívásaira

A mai modern világban, ahol a technológiai fejlődés és a gyors élettempó dominál, sokan keresnek menedéket és nyugalmat a természetben, illetve házi kedvencek társaságában.