Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Január 04. 08:42, péntek | Helyi
Forrás: (x)

Miért választja egyre több osztálykirándulás Esztergomot? - VIDEÓVAL

Miért választja egyre több osztálykirándulás Esztergomot? - VIDEÓVAL

Évről-évre egyre népszerűbbek a diákok és az osztályfőnökök körében az esztergomi osztálykirándulás programok. Mi a titok? Most eláruljuk!

Esztergom történelmi múltja és természeti látnivalói miatt már évtizedek óta kedvelt célpont volt, de a diákok és tanárok folyamatos változó igényeire már modern, szórakoztató programokkal várja az ide látogató és a helyi iskolás csoportokat.

Tapasztalatból tudjuk, hogy egy osztálykirándulás akkor tökéletes, ha a kulturális felfedezés és aktív kikapcsolódás, szórakozás megfelelő egyensúlyba kerül. Ezért ma már a kulturális városfelfedezés a fiatalok igényeire szabva egy telefonos applikáción keresztül is történhet, melyben a történelmi helyszínek felfedezése sokkal szórakoztatóbb és interaktívabban történik, miközben tanul a gyermek. Az appllikációs túravezetés útvonalába a Bazilika, vagy éppen a Babits ház megismerése is könnyen bele illeszthető. A túra végén az osztályt a közkedvelt kisvonat szállíthatja a szállására, ahol folytatódhatnak a színes programok.

Az aktív kikapcsolódást és osztályon belüli kohézió erősítését a következő programok is tovább fokozzák évek óta:

1. Lézerharc

Teljesen biztonságos és fájdalommentes csapatjáték, melyben a diákok különböző szerepek (orvos, katona, támogató, mesterlövész) bőrébe bújva vehetnek részt a játékban. Titkos dobozok megszerzésével pontokat gyűjthetnek, vagy éppen “lőszerrel” tölthetik fel a lézerfegyverüket. Fiúk és lányok szinte egyenlő eséllyel indulnak, hiszen a a “fegyverek” használata könnyen elsajátítható, könnyűek és pontosan lőnek.

2. Buborékfoci

Ez a játék tökéletes szórakozás, nevetés nemcsak a résztvevőknek, hanem az éppen pihenő csapatoknak is. Külső szemlélőként is nagyon látványos és mókás csapatjáték osztályoknak. A buborékfoci teljesen biztonságos, élvezetes csapatjáték. Gurulások, ütközések teszik felejthetetlenné az élményt.

További osztálykirándulás programok Esztergomban:
1. BubiSumo
2. Esti ügyességi, szórakoztató csapatjáték
3. Esztergom Warriors
4. 2019-ben további program újdonságok várhatók…

Az aktív programok után pedig kell egy hely, ahol megpihenhet az osztály. Az esztergomi osztálykirándulás szállások a kedvező ár mellett étkezést, közösségi helyiségeket és az elmaradhatatlan ingyenes Wifi kapcsolatot is biztosítják.

Tudjuk, hogy egy osztálykirándulás megszervezése nem könnyű feladat. Szállás időpont egyeztetés és foglalás, az étkezés, valamint a programok kiválasztása és lefoglalása sok időt rabolhatnak el a pedagógusok idejéből, ezért már hosszú évek óta komplett szállás+étkezés+program csomagok érhetők el Esztergomban az osztálykirándulások részére, melyek egyeztetésében közel 10 éves tapasztalattal rendelkező programszakértők állnak a tanárok és diákok segítségére.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.