Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2021. December 08. 05:58, szerda | Helyi

Mikulás ünnep a Grand Hotelben

Mikulás ünnep a Grand Hotelben

December 5-én már délutántól nyitva állt a gyermekek előtt a Hotel mikulásvárásra hangolt, ünnepi pompába öltöztetett rendezvényterme.

Hatalmas hóemberek, gyönyörűen feldíszített karácsonyfa, a téli tájkép előtti pódiumon a Mikulás karosszéke gondoskodtak többek között arról, hogy a kicsiknek maradandó élmény maradjon az ott eltöltött néhány óra.

A sorban érkező gyerkőcök ezen a délutánon egy pillanatig sem unatkoztak. A helyiségben felállított nagy, kerek asztaloknál változatos alapanyagok, gyöngyök, színes papírok, fűszerek, termések, festékek, filcek és sok más apróság várta a kézműveskedni szerető, vagy épp most tanuló apróságokat.

A munkálkodásban megfáradt gyermekek és szüleik pihenésképpen falatozhattak az erre az estre külön elkészített aprósüteményekből, kérhettek popkornt, vagy gyümölcsöt, de üdítőitalból, vagy a felnőtteknek kávéból sem volt hiány.

A hangulatról egy népszerű gyermekdalokat játszó duó, illetve a Mikulás mókás manói gondoskodtak, akik közös játékba is bevonták a kicsiket, a Télapó érkezéséig.

A Mikulás pedig meg is érkezett, igazi hóesés és óriási lelkesedés közepette vonult be az őt már nagyon váró gyermekek közé, majd karosszékében megpihenve üdvözölt mindenkit és manói segítségével kiosztotta az est fénypontjának számító mikuláscsomagokat.

A rendezvényen a Hotel vendégeinek gyermekein kívül esztergomiak is részt vehettek, a szervezők pedig néhány rászoruló családot is meghívtak. A Grand Hotel Esztergom csapata ezen kívül 50 mikuláscsomagot készített össze és juttatott el a tegnapi napon a Montágh Imre Speciális Iskolába.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.