Városlista
2019. augusztus 18, vasárnap - Ilona

Hírek

2019. Február 12. 05:03, kedd | Helyi
Forrás: (x)

Milyen eszközökkel hirdetheted online esztergomi vállalkozásod? - 2019-es trendek

Milyen eszközökkel hirdetheted online esztergomi vállalkozásod? - 2019-es trendek

Chatbotok, élő videók, hirdetésekben fokozottabb személyre szabottság, ezeket a lehetőségeket használhatjuk ki 2019-ben az online marketingben.

Hogy ez bővebben mit jelent azt az alábbi cikkben gyűjtöttük össze Tankó József esztergomi online marketing szakértő segítségével.

Mesterséges intelligencia az online hirdetésekben
A mesterséges intelligencia használatával személyre szabottabb üzeneteket, hirdetéseket készíthetünk és jobb elemzéseket, statisztikákat kaphatunk. Plusz ezek a hirdetési rendszerek képesek saját maguk elemzésére, a tanulásra és fejlődésre, hogy egyre jobb hatékonysággal tudják a potenciális érdeklődőket ajánlatunk, weboldalunk felé terelni. Már most is elérhetők ezek a hirdetési funkciók a Facebook, illetve Google Ads felületein, ahol automatizálhatunk és “okos” kampányokat is futtathatunk.

Chatrobot - vagy röviden Chatbot
Amikor a felhasználó például céges Facebook oldalunkon, illetve Messengeren keresztül kapcsolatba lép cégünkkel, akkor azonnali vagy rövid időn belüli választ vár tőlünk, melyet nem könnyű mindig teljesíteni. Viszont ha a választ nem kapja meg, akkor könnyen tovább áll. Az idő szerepe itt különösen fontos, hiszen ha hosszú ideig marad megválaszolatlan a kérdés, akkor nagyon nagy a lemorzsolódás esélye. A chatbotok alkalmazása azért egyre népszerűbb, mert az általános, gyakran feltett kérdésekre azonnali választ tudnak biztosítani az érdeklődőknek és amennyiben egy kérdésre nem tud válaszolni az előre beprogramozott lehetőségek alapján, akkor a telefonhívás, vagy e-mailes kapcsolat felé tereli a kérdezőt. A Chatbotok használata felhasználói oldalról is egyre népszerűbb, így érdemes velük próbát tenni. A ManyChat és a Chatfuel a két legnépszerűbb chatbot készítő szolgáltatás.ÉLŐ videók
A 2018-as trendeket folytatva az idei évben is előbb nézünk majd meg egy videót, mint olvasunk el egy cikket. A Facebook 2016 elején tette elérhetővé az élő videózás lehetőségét. Az aktuális szokások figyelembe véve népszerűségük egyre csak növekszik, amit a Facebook tovább segít folyamatos új funkciók fejlesztésével. Ráadásul organikus elérésében is az élő videókat preferálja a Facebook, így ha eddig nem tettük meg, jövőre mindenképp érdemes adni neki egy esélyt. Vagyis egy-egy videónk vírusszerűen könnyen elterjedhet, ha megfelelő minőségű anyagot készitünk.

Influencer - Legyél véleményvezér
Az influencer marketing 2018-ban robbant be igazán a köztudatba és sikereit látva bátran mondhatjuk, hogy 2019-ben is egyre növekedni fog népszerűsége. Egyre több cég igyekszik megkeresni népszerű, befolyásos online véleményvezéreket, akiken keresztül természetes módon juttathatják el termékünket, szolgáltatásukat a célközönségükhöz. Ez az online jelenlét és márkatudatosság kiterjesztését jelenti. Az influencer marketingben a sok lehetőség mellett nagyon sok buktató is van. Fontos utánanézni: az influencer követő bázisának, statisztikákat, elemzéseket kérni. Megbízhatósága és hitelessége is vizsgálandó szempont.
Ma már a potenciális influencer kiválasztása és megtalálása több gyűjtő online platformon keresztül könnyebb feladat, illetve a megbízhatóságuk is könnyebben ellenőrizhető.

Természetesen még sokkal több izgalmas online marketing eszközt tartogat 2019. Most csak a teljesség igénye nélkül néhány izgalmasabbat emeltünk ki. Ha kérdés merül fel a lehetőségekkel kapcsolatban, bátran tedd fel kérdésedet Tankó Józsefnek e-mailben: tankojozsef@gmail.com.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 18. 00:00, vasárnap | Helyi

Rács mögött maradnak a notórius kertvárosi autótolvajok

Az italozás fénypontja volt autókat lopni Esztergom-kertvárosban, az ügyészség mindkét vádlott esetében a letartóztatás meghosszabbítását kérte.

2019. Augusztus 17. 18:00, szombat | Helyi

Elzárás lett a kocsmai vita vége

Tört zúzott a sárisápi kocsmában, 25 napig rács mögé kerül.

2019. Augusztus 17. 15:55, szombat | Helyi

Esztergomot tegyük a Dunakanyar fővárosává!

Esztergomnak erős központnak, a Dunakanyar fővárosának kell lennie, mindennemű fejlesztésnek ezt a célt kell szolgálnia – hangsúlyozta a Magyar Nemzetnek Hernádi Ádám, a Fidesz-KDNP esztergomi polgármesterjelöltje.

2019. Augusztus 17. 11:57, szombat | Helyi

Bajor városa - könyvbemutató

Augusztus 30-án, péntek délután 17 órától a Vármúzeum Nagytermében mutatja be Esztergom Város Önkormányzata és a Balassa Bálint Múzeumért Alapítvány a BAJOR VÁROSA - Bajor Ágost és Esztergom című könyvet.