Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2022. Április 14. 09:26, csütörtök | PR
Forrás: (x)

Minőségi szőnyegek webáruháza

Minőségi szőnyegek webáruháza

A Rug & Roll webshopban kifejezetten minőségi szőnyegeket és bútorszöveteket találunk.

A Rug & Roll egy magyar kisvállalkozás, amely rendkívül nagy hangsúlyt fektet termékei magas minőségére és nagy odafigyeléssel és gondossággal állítja össze és frissíti folyamatosan a termékpalettáját. A Rug & Roll webshoppal és bemutatóteremmel is rendelkezik, így otthonod kényelméből is válogathatsz a stílusos termékei közül, de a bemutatóterembe ellátogatva készséggel segítenek megtalálni a számodra legmegfelelőbb szőnyeget és stílustanácsadást is kérhetsz tőlük. Minden szőnyeg, a melyet a Rug & Roll webshopjában találsz, különleges tulajdonságokkal bír. Melyek ezek a tulajdonságok?

Rendkívül könnyű tisztíthatóság

Az Easy Clean technológiának köszönhetően minden szőnyeg és a bútorszövetek döntő többsége egy olyan speciális védőréteggel felületkezelt, amely megakadályozza a szennyeződések bejutását a szövet szálaiba. Ennek köszönhetően legyen szó akár csokoládéfoltról, vörösboros vagy zsíros foltról, a szennyeződés egy kis víz és egy nedves törlőrongy segítségével könnyedén eltávolítható a szövet vagy a szőnyeg felületéről.

Ráadásként minden szőnyegük mosógépben mosható, így a nagytakarítás egyik nagy problémáját ezzel könnyedén orvosolhatjuk. Nem kell órákig sikálni a szőnyeget, csak bedobni a mosógépbe és a végén várni a kiterített szőnyeg gyors száradását. A szőnyegek robotporszívóval is tisztíthatóak, mert a porszívó nem akad el a szőnyeg szélében, könnyen és problémamentesen áthalad rajta.

Antiallergén szőnyegek

Hatalmas előnye a Rug & Roll szőnyegeknek, hogy antiallergének, amely megkönnyíti a poratkák elleni mindennapos harcot az allergiások számára. A speciális szennytaszító rétegnek köszönhetően a poratkák nem tudnak a szőnyeg szálai közé bejutni, így a szőnyeg nem tudja magát porral megszívni, mint más hagyományos szőnyegek és a por a poratkával együtt porszívóval könnyedén eltávolítható a felületéről.

Csúszásgátló réteg a kényelmesebb és biztonságosabb használatért

A szőnyegek hátoldalán egy esztétikus, vékony, mégis rendkívül jól tapadó szilikongumi réteg került kialakításra, így a szőnyeg a padlóra helyezve nem csúszkál, nem mozdul el még erősebb behatásra sem. Éppen ezért ideális választás egy Rug & Roll szőnyeg akár a gyerekszobába is, mert az önfeledt játék közben a csúszásgátló bevonatnak köszönhetően nehezebben mozdul el, mint a hagyományos szőnyegek.

Egészségre ártalmatlan

A Rug & Roll termékei OEKO-TEX 100 minősítéssel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy minden termék teljes mértékben mentes a veszélyes anyagoktól és nem tartalmaz egészségre ártalmas összetevőket.

Széles stílusválaszték

A webáruházban minden stílus kedvelője megtalálja a számára kedves darabokat, mert a termékek színvilága és stílusa széles skálán mozog. Találhatsz klasszikus mintájú darabokat, de a romantika kedvelőjeként a vintage vagy éppen a patchwork mintájú szőnyegek garantáltan felkeltik a figyelmed. A szőnyegek szélén található rojtokat tetszés szerint eltávolíthatod, így te magad döntöd el, hogy rojtos vagy rojt nélküli szőnyeget szeretnél éppen.

Minden egyes szőnyegük színtartó, magas kopásállóságú és a szőnyegek különböző méretben is megvásárolhatóak, így az otthonodat akár ugyanazzal a mintájú szőnyeggel tudod dekorálni különböző méretekben.

Konyhai szőnyegként és fürdőszobai szőnyegként is tökéletesen megállják a helyüket, a könnyű tisztíthatóságuknak és gyors száradásuknak köszönhetően. Összességében, ha szőnyegválasztás előtt állsz, megéri ellátogatnod a Rug & Roll oldalára, mert garantáltan megtalálod a kedvenc darabjaidat.

Címkék: szőnyeg, webáruház

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 09. 09:36, kedd | PR

Uralni a mezőnyt: Hogyan befolyásolják a sakk stratégiák a futballt

A sport világában a stratégia döntő szerepet játszik egy csapat sikerében. Míg a futball dinamikus és kiszámíthatatlan játék, a sportág mögött meghúzódó taktikai elvek közül sok a sakk világában gyökerezik.