Városlista
2021. március 5, péntek - Adorján

Hírek

2021. Február 22. 08:11, hétfő | Helyi
Forrás: Franciaágy.NET

Mitől ideális döntés egy ágyneműtartós franciaágy?

Mitől ideális döntés egy ágyneműtartós franciaágy?

Sokszor figyelhető meg, hogy az emberek kissé tanácstalanok, mikor franciaágyat, vagy valamilyen bútort szeretnének vásárolni. Mégis milyen anyagból készült darabra ruházzunk be?

Milyen extra funkciókkal legyen az ellátva? Nos, nincs ez másképp franciaágyak vásárlásakor sem! Ebben a cikkünkben azt szeretnénk bemutatni, hogy hogyan lehet jól franciaágyat vásárolni. Hiszen, a kérdés nem könnyű.

Hol tudunk franciaágyat venni?

Sokáig gondolkodtunk ezen a témán. Hiszen, nem mindenhol kapni jó ár-érték arányban franciaágyakat, valljuk be! Egy korábbi, hasonló kutatásunkban arról tartottunk előadást, hogy hol lehet minőségi ágyazhat vásárolni, ekkor a Kanapé.NET-et találtuk a legjobbnak az összes közül. Azonban, most a Franciaágy.NET kínálatán akadt meg a szemünk, és itt is kifejezetten az ágyneműtartós franciaágyak kerültek fókuszba. A kínálatot megtekintheted itt!

Miért jó, ha egy franciaágy ágyneműtartós?

Fogas kérdés. Elsőre talán nem is gondolnánk, hogy mennyire fontos lehet, hogy egy franciaágy ágyneműtartós legyen. Hiszen, csupán ágynemű tárolásáról lenne szó, nemde? A válasz az, hogy egyáltalán nem biztos! Egy ilyen darabban jellemzően akármit tárolhatunk, az esetleges közhiedelemmel ellentétben. Ezzel hihetetlenül sok helyet spórolhatunk meg a komplett háztartásunkban. Gondoljuk csak bele, mennyire drága manapság a lakások ára-jóformán megfizetetlen tud lenni egy nagyobbat vásárolni, vagy akár csak kibérelni. Az ilyen darabok viszont rengeteg helyet spórolhatnak meg háztartásunkban.

Az ágyneműtartós kivitel kevesebb komfortot jelent?

A válasz az, hogy egyáltalán nem! Nincs így. Ugyanolyan komfortosak mint az enélküli társaik, semmilyen összefüggés nem lelhető fel a komfort, kényelmesség, besüppedés, és ágyneműtartós konstrukció között. Éppen ezért mondható el, hogy az ágyneműtartós kivitel mindig van legalább ugyanolyan jó, mint az a verzió, ami nem az.

A kinézet szépségére hatással van a tárolási funkcionalitás?

Nincs semmilyen hatással rá! Egyértelműen nincs összefüggés a kettő között. Ugyanolyan elegáns és pompás darabok is megfigyelhetőek közöttük. És ugyanolyan szépek is, egyedül annyi az eltérés, hogy kinézetben kicsit más az egész.Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 04. 11:24, csütörtök | Helyi

Újabb szigorítások lépnek életbe a koronavírus miatt

Bezárnak az iskolák és az üzletek többsége.

2021. Március 04. 11:22, csütörtök | Helyi

Elkészült a fahíd

Remek kivitelezésben elkészült a Várszínházhoz vezető történelmi fahíd rekonstrukciója.

2021. Március 04. 10:57, csütörtök | Helyi

Megújulnak a pilisi források

A Visegrádi-hegységben található Lajos-forrás rendbetételével kezdődött meg a héten a Pilisi Parkerdő forrásfelújítási programja, mely további 23 erdei vízvételi helyet érint - közölte a társaság szóvivője csütörtökön.

2021. Március 04. 09:01, csütörtök | Helyi

Szabálytalan parkolás buktatta le az ittas vezetőt

Eljárás indult ellene és elvették a jogosítványát.