Városlista
2020. július 11, szombat - Nóra, Lili

Hírek

2019. Május 21. 23:58, kedd | PR

Mitől jó egy fordítóiroda?

Mitől jó egy fordítóiroda?

Egyre több vonatkozó vállalkozást talál az ember, ha lefuttat egy keresést. Nem mindegy azonban, kire bízzuk papírjainak átültetését. Ha profi minőséget vár el, kizárólag profi partnerrel dolgozzon!

Nincs annál bosszantóbb, amikor silány vagy egyenesen hibás fordítás miatt csúszik egy szerződés aláírása, bukik el egy pályázat vagy hiúsul meg egy külföldi egyetemi felvételi. Szerencsére egyre többen ismerik fel, hogy a hivatásos fordítási szolgáltatások igénybevétele számos élethelyzetben elengedhetetlen. Ezért, ha fontos okmányok fordítására van szükség, szakfordítókra bízzák a munkát. Sajnos azonban azt is nagyon meg kell nézni, kihez fordulunk.

Tapasztalt és hiteles

Az internet világában már akár minimális bekerüléssel bárki professzionális, jól csengő mondatokkal teletűzdelt honlapot készíthet, ahol szolgáltatásait hirdetheti – olykor félreérthetően vagy a valóságnál többet ígérve. Ez az autószerelőktől a masszőrökön át a fordítókig mindenkire igaz. Éppen ezért lényeges, hogy megválogassuk partnereinket. A sokéves tapasztalat, az ügyfelek ajánlásai, az átlátható árazás, a leellenőrizhető referenciák és a nyílt, őszinte kommunikáció mind bizalomgerjesztő részletek – aki valóban ért a munkájához, annak nincs oka titkolózni! Jó választás az olyan üzleti fordítóiroda, amire a fentiek mind igazak.
Az Eurolingua például 24 éve áll cégek és magánszemélyek szolgálatában, több mint 2700 elégedett ügyféllel és 31 millió lefordított szóval a háta mögött olyan értéket és szakértelmet képvisel, amiben megbízhatunk.


Szakértője a területnek

Általános szövegek fordítására könnyebben találunk fordítókat, ám szakmai anyagok idegen nyelvre való átültetése nagy szakértelmet és gyakorlatot kíván. A különböző okiratok, építési tervek, orvosi leletek, bírósági határozatok speciális szaknyelven íródnak, bevett formákat és szókapcsolatokat használnak, ezért szakmailag helyes fordítást csak az készíthet, aki mindkét nyelven otthon van az adott szakterületen. Ez ritka tudás, profi minőségű eredménynél viszont elengedhetetlen – lektorálás esetén is.

Attól függően válasszunk tehát fordítóirodát, hogy adott témában ki a legtapasztaltabb. Az Eurolingua otthonosan mozog a gépjárműipartól kezdve, gyógyászaton, jogon és pályázati anyagokon át a gazdasági, üzleti életig. Ennyi területhez természetesen nem egyetlen ember ért: az iroda több mint 200 szakképzett, okleveles fordítóval dolgozik, ügyfeleit 52 nyelven képes kiszolgálni.
A megbízható irodáknál mindkét fél számára fontos, hogy az adott fordítás a legmagasabb minőségű legyen – ne elégedjen meg a középszerűséggel, fordítson időt a keresésre, és találja meg a legjobbat!Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 06. 18:09, hétfő | PR

Itt a nyár, ideje feltenni a rovarhálót az ablakra! De hogyan?

Ha te is utálod a szúnyogok hegedülését hallgatni és reggel a csípések helyét vakarni, itt az ideje, hogy feltedd a rovarhálót az ablakra! De ha nincs kialakított sín, akkor hogyan? A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád.

2020. Július 02. 09:00, csütörtök | PR

Az autófóliázás nemcsak tuning, hanem védelem is az autónak

Az UV-sugárzás, a nyári meleg, a kőfelverődések, az illetéktelen tekintetek mind olyan probléma, amire megoldást kínál a professzionális autófóliázás. És ha nem lenne elég, akkor még jobban is fog kinézni tőle az autónk.

2020. Június 20. 10:20, szombat | PR

Van akinek ízlik, és van, aki még nem próbálta!

Az Otthon íze tovább bővül

2020. Június 18. 14:31, csütörtök | PR

Nem engednek a minőségből

Évről évre, a legszigorúbb átvilágítást végzik el a Jánosik és Társai Kft.-nél. Idén, a járványhelyzet miatt különleges szabályokat betartva tartottak auditot a külső auditorok.