Városlista
2021. szeptember 23, csütörtök - Tekla

Hírek

2021. Július 15. 07:54, csütörtök | Helyi

Mozgásban az erő - Sportnap Esztergomban

Mozgásban az erő - Sportnap Esztergomban

A Magyar Rendészeti Sportszövetség július 16. péntek holnap, július 16. pénteken tartja városunkban a „Mozgásban az erő - Esztergom Sportnap” című ingyenes rendezvényét a Rugby Club Hotel területén 10.00 – 16.00 óra között.

A „Mozgásban az erő” elnevezésű pályázat prevenciós célú szabadidősport programokat valósít meg az Észak-Alföld és Közép-Dunántúl régiókban. A rendezvénysorozat célja a szabadidősport tevékenységek elterjesztése, hozzáférés javítása a hátrányos helyzetű célcsoportok számára és a lakosság egészségi állapotának javítása a két régióban.

Az eseményen részt vesz:Dr. Völner Pál országgyűlési képviselő, Igazságügyi Minisztérium parlamenti államtitkár,Dr. Hatala József ny.r. altábornagy, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács elnöke,Dr. Horváth Ádám István r. ezredes, Belügyminisztérium Személyügyi Helyettes Államtitkárságfőosztályvezetője, a Magyar Rendészeti Sportszövetség elnökségi tagja, Csizi Péter KÉZMŰ-ERFO-FŐKEFE cégcsoport ügyvezető igazgatója és Erős Gábor Esztergom Város alpolgármestere.

A Magyar Rendészeti Sportszövetség szeretne ezekkel a komplex lakossági programokkal hozzájárulni a lakosság élethosszig tartó, rendszeres testmozgásra ösztönzéséhez, a lakosság egészségi állapotának javításához, a rendvédelmi szervek társadalmi elfogadottságának növeléséhez.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 23. 18:26, csütörtök | Helyi

Szenior örömtánc Esztergomban is

Az Alzheimer Világnap és Világhónap rendezvényeihez kapcsolódva örömtáncoltak a szép korú hölgyek és urak ma délután a Széchenyi téren.

2021. Szeptember 23. 13:56, csütörtök | Helyi

Elbontották az Erzsébet parki fitnesz eszközöket

A tegnapi napon már több kép jelent meg a közösségi oldalakon arról, hogy az Erzsébet parkban körbe ásták a hét évvel ezelőtt telepített fitnesz eszközöket.

2021. Szeptember 23. 09:50, csütörtök | Helyi

Virtuális séta a Kerek-tónál

A közelgő Magyar Halak Napja miatt érdekes lehet körülnézni a Kerektavi Természetházban, vagy madártávlatból rápillantani a rendezvény helyszínéül szolgáló tópartra és környékére.

2021. Szeptember 23. 07:57, csütörtök | Helyi

Negyven Suzuki Vitarát vásárolt a kormány

Munkaügyi és munkavédelmi ellenőrzésekhez negyven Suzuki Vitarát vásárolt a kormány bruttó 254 millió forintért - ismertette Bodó Sándor, az ITM foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára.