Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2012. Május 28. 07:13, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Mozifilm készül Zalatnay Cini életéről

Mozifilm készül Zalatnay Cini életéről

Még a nyáron megkezdődnek a Zalatnay Sarolta életéről szóló film munkálatai, mellyel a készítők zenei munkássága előtt szeretnének tisztelegni.

Az énekesnő jó előre felkészült a támadásokra, és valóban terjednek már a rosszindulatú pletykák.

- Még a tervezés folyamatánál tartunk, de már most felkerestek egyesek azzal, hogy én állítólag magánszemélyektől kértem és kaptam pénzt, hogy film készülhessen az életemből. Ugyanezen "jól értesült barátaim" azt is közölték velem, hogy tudni vélik, hogy százmilliós összeget kapok a Magyar Nemzeti Filmalaptól. Leszögezném, hogy ebből egy árva szó sem igaz, és a készülő produkció anyagi részéhez nekem az égvilágon semmi közöm sincs és nem is lesz - mondta az énekesnő, majd Szűcs Balázs vette át a szót, aki nemcsak Cini zenei kiadója, de a tervezett produkcióban is tetemes részt vállal.

- A film arra lesz majd hivatott, hogy bemutassa Cini 50 éves pályafutását. Teljesen bulvármentesre tervezzük, kizárólag a zenéé lesz a főszerep. Rendezőnek a Balázs Béla-díjas Koltay Gábort kértük fel, aki örömmel igent is mondott a feladatra. A finanszírozásra létrehozunk egy projektcéget, melynek az alaptőkéje szolgál majd indulóként. Természetesen számítunk bevételekre, akár reklámfelületek értékesítéséből, akár lemezeladásokból. A befolyó összegeket pedig mind a munkálatokra fogjuk költeni. Szeretnénk anyagi forrásokhoz jutni pályázatok útján is, de egyelőre ilyen jellegű megmozdulásaink nincsenek - nyilatkozta az Új Ásznak a társproducer, aki bizakodó és úgy véli, idén karácsonykor már mozikba kerülhet a Cini munkásságát bemutató film.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára