Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Május 21. 12:50, szerda | Helyi
Forrás: lvp/hidlap.hu

MSZP-s EP-kampány Esztergomban - jelöltbemutató

MSZP-s EP-kampány Esztergomban - jelöltbemutató

Sajtótájékoztatót és kampányrendezvényt tartott az MSZP helyi szervezete Esztergomban a piac utca elején, ahol a szocialisták EP képviselő-jelöltjei is felszólaltak.

Az Európai Parlamenti választások MSZP-s listájának harmadik jelöltje, Ujhelyi István, valamint a hatodik Winkfein Csaba és Gál Tamás, helyi elnök adott rövid sajtótájékoztatót Esztergomban szerdán.

A sajtótájékoztatón szocialista, baloldali, de egyben nemzeti érdekeket képviselő politikusokként mutatták be magukat az MSZP-s jelöltek. Ujhelyi István kiemelte, hogy „munkát, kenyeret és tisztességes bért” kapjanak a magyarok. A szocialista EP képviselő-jelölt hangsúlyozta, hogy a kormány politikája miatt sokan mennek külföldre munkát vállalni, mivel „nincs reményük és bizalmuk Magyarországgal szemben”. A politikus közölte, hogy Winkfein Csaba Komárom-Esztergom megyei MSZP-s jelölt a hatodik választási listán.

Arra a kérdésre, hogy a helyi MSZP Tétényi Évával szembeni új politikája után mi várható a párt részéről az őszi választásokon, Gál Tamás helyi elnök válaszolt. Mint elmondta az MSZP helyben Tétényi Éva közéleti ténykedésében „csupán ötleteket és ideológiai cikk-cakkokat vél felfedezni”. A szocialisták helyben azon dolgoznak, hogy Esztergomot Európához csatolják, mivel szerintük az elmúlt tíz évben a város nem tudott élni a lehetőségekkel, nem voltak elképzelések, kiforrott tervek, ahogy például az esztergomi főtér esetében is látszik, mondta Gál Tamás.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 18:36, csütörtök | Helyi

Elindult a "piskóta" körforgalom építése Esztergomban

Április 30-án indult a Dobogókői út – Petőfi Sándor út – Terézia utca – Kálvária út kereszteződésénél a körforgalom építése.

2024. Május 02. 18:34, csütörtök | Helyi

Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny

2024. május 18-19-én kerül megrendezésre a Salomon Ultra-Trail Hungary terepfutóverseny.

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.