Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2022. Február 15. 15:21, kedd | PR

Munkaerő közvetítő cégek között a fehér holló

Munkaerő közvetítő cégek között a fehér holló

Az R-KRAFT egy évtizedes múltra visszatekintő, fennállása óta folyamatosan működő munkaerő közvetítő cég, melynek neve itthon és külföldön is jól ismert azok előtt, akik speciális területre is keresnek munkavállalókat.


Az R-KRAFT Európában az egyetlen olyan vállalkozás, amely tevékenységi körén belül főleg arra specializálódott, hogy reptereken zajló egyes munkafolyamatok elvégzésére keressen és találjon munkatársakat külföldi partnere számára.

A cég azzal a Swissporttal áll partneri szerződésben, amely egy globális szinten működő, nemzetközi befektetői csoport tulajdonában lévő repülőtéri földi és rakománykezelési szolgáltatásokat nyújtó repülési szolgáltató társaság.

Napjainkban 50 ország 307 repterén van jelen, és évente mintegy 282 millió utast és 4,8 millió tonna árut kezel és jelenleg közel 66 000 alkalmazottat foglalkoztat. A Swissport a legteljesebb szolgáltatási portfóliójával rendelkezik az iparágon belül, ezért ma az egyik legjelentősebb piaci szereplő a légiközlekedési ágazatban.


Ez a tényező, valamint a tíz éve fennálló és az azóta kiválóan működő partneri kapcsolat teszi lehetővé, hogy az R-KRAFT, a leendő munkavállalók számára egyedülállóan kedvező feltételek mellett tudja a közvetítői tevékenységét ellátni.

A leglényegesebb eleme az általuk végzett szolgáltatásnak, hogy a jelentkezőknek nem kell közvetítői díjat fizetniük. A leendő munkavállalók számára az aktuális törvényi előírásoknak megfelelő, két nyelven - németül és magyarul – elkészített munkaszerződés áll rendelkezésre, melyben jelentkező mellett a másik szerződő fél már a leendő munkaadó, nem egy másik, külföldi közvetítő.

Nincs fordítási költség, ezáltal a szerződésben foglaltak értelmezése, az esetleges kérdések tisztázása még a helyszínen, a megállapodás aláírása előtt megtörténik. A munkavégzés helyére minden kiközvetített dolgozó már érvényes munkaszerződéssel a zsebében érkezik, ami garancia arra, hogy a foglalkoztatásuk megtörténik. A kiválasztott munkavállalók számára még itthon, saját anyanyelvükön, térítésmentesen szerveznek a repülőtéri munkavédelemmel és biztonsággal kapcsolatos tanfolyamokat annak érdekében, hogy a munkába állás és később a munkavégzés minél zökkenőmentesebb legyen, mivel a leendő munkavállalóknak az adott reptereken a le és felszállással kapcsolatos teendőket, illetve a csomagkezelés folyamatának feladatait kell majd ellátni.

Szintén az R-KRAFT segít gondoskodni a szállásról amennyiben a kiközvetített személy igényli, továbbá kinti kollégák igénybevételéével segítenek a munkavégzés megkezdéséhez szükséges hivatali ügyek: betegbiztosítás, bankszámla nyitás stb. intézésében is. Amennyiben más, egyéb probléma merülne fel, szintén fordulhatnak az R-KRAFT-hoz.

Mindezek a szolgáltatások ingyenesek, mivel a cég azt vallja, hogy számára egyaránt fontos a kinti partner és a közvetített munkavállaló elégedettsége, hiszen egy hosszútávú kapcsolat akkor lehet gyümölcsöző, ha minden fél megtalálja a számítását. A munkaadó akkor elégedett, ha a pénzéért azt a teljesítményt kapja, amit elvár, a munkavállaló pedig akkor tud jól teljesíteni, ha elégedett a munka, a lakhatási és a kinti életkörülményeivel.

Aki külföldi munkavállalásban gondolkodik és nem akar zsákbamacskát venni, aki pontosan szeretné tudni, hogy hol és mennyiért dolgozik majd, továbbá idegenben is szeretné tartósan biztonságban és nyugalomban érezni magát – az válassza az R-KRAFT -ot!

Elérhetőségünk: info@r-kraft.hu vagy www.r-kraft.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 10:23, péntek | PR

Mik lehetnek a migrén piercing hatásai?

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját