Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2017. Június 06. 07:42, kedd | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/Koller József

Nagyarányú győzelemmel vívta ki a bronzot a Vitéz-sereg

Nagyarányú győzelemmel vívta ki a bronzot a Vitéz-sereg

Harmincpontos különbséggel győzött az Esztergomi Vitézek csapata az idei bajnoki döntő bronzmérkőzésén vasárnap a Battai Bulldogok ellen. Ezzel bronzérmes lett idén a Vitéz-sereg.

A mérkőzésre való felkészülés során kiderült, hogy Sölösi Dáriusz a hét közben megsérült és nem tud játszani Zwelakhe pedig a Kecskemét ellen kapott kiállítása miatt eltiltását tölti. Remek idő kitűnő pálya várta a csapatokat. Batta nagy erőket vonultatott fel – mindenáron revansot szeretett volna az Esztergom ellen elszenvedett elmúlt két, nagyarányú vereség miatt. Erősebben is kezdték a játékot és már az ötödik percben előnyhöz jutottak egy 40 méteres szabadrúgásuk értékesítésével. Nem sokáig tartott az előnyük, mert a 9. perc Vitézi célt hozott Suiogán Timár remek egyéni akcióját követően. Erősített a Batta és valamivel a félidő vége előtt célt tudtak szerezni és átvették a vezetést a Bulldogok játékosai.

A második játékrész azonnal esztergomi rohamokkal indult és a cseréknek köszönhetően felgyorsult a játék. A nehézkes Battai játékosok ezt a tempot már nem igen bírták a fiatal, gyors, esztergomi csapat így szinte tetszés szerint érte el céljait. Erőlködött a Batta, de erejükből csak szépítésre futotta. A látottak alapján teljesen megérdemelt Vitézi siker született.

Ezzel az Esztergomi Vitézek csapata megszerezte az idei bajnoki szezonban a bronzérmet.



Magyar Bajnokság a bronzéremért:

Esztergomi Vitézek RAFC - Batta: 53-23 (10-13)
Kecskemét Széktói stadion 600 néző.
Vezette: Pedró José Perez Gomez (spanyol)
Vitézek: Nagy Roland, Varga Béla, Jan Robota, Ágotai Ákos, Jámbor Attila, Gyurcsik Mózes, Rácz Regő, Koller Zoltán, Mándoki Marcell, Suiogán Timár, Raul Zaiba, Sovány Erik, Kiss István, Remsik József, Kiss Kornél.
Csere: Suiogán Kátoly, Stigmajer Márk, Szakály Ádám, Lábos Patrik, Iftode Andre, Hidasi Dániel, Németh Gábor, Hajdu Ádám
Edzők: Sölösi László, Zwelakhe Sodladla.
Célok: Suiogán T 15, Kiss K 13, Sovány E 10, Gyurcsik M 5, Stigmajer M 5, Suiogan K 3, Iftode 2.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.