Városlista
2020. július 11, szombat - Nóra, Lili

Hírek

2016. Szeptember 26. 11:35, hétfő | PR

Nagyméretű ruhák: a legjobb darabok a neten

Nagyméretű ruhák: a legjobb darabok a neten

Az utóbbi időben örömmel tapasztalhatják a molettebb hölgyek, hogy végre rájuk is gondolnak a tervezők. A boltokban, és az utcán is látjuk, hogy egyre inkább követik a teltebb lányok, nők is az éppen futó trendet, -

-amit az tesz lehetővé, hogy M-es méret felett is elérhetők a legutóbbi divatnak megfelelő ruhák.

Korábban az az elképzelés gyökerezett meg, hogy aki telt, az rejtegesse az alakját, ne keltsen feltűnést, és lehetőleg a saját méreténél is nagyobb darabokban, amolyan leplekben járjon. A telt nőket csak testesebbé tették a szupernagy, bő pulóverek, tunikák, kabátok, mivel nem tudtak feszes holmikat hordani. Sokáig csak a darázsderekúaknak volt megengedett például, hogy övvel hangsúlyozzák a derekukat.

Ma azt láthatjuk, a divatos széles övet gyakorlatilag mindenki hordja, és sok plus size hölgy húz bátran rövid szoknyát. És ami a lényeg, ha a megfelelő darabot választják, éppúgy jól áll rajtuk, és nőiesebbé teszi őket, mintha pár mérettel kisebbel rendelkeznének.
Szerencsére egyre megszokottabb, hogy nem kell olyan soványra lefogynia egy nőnek, mint egy agár, hogy elfogadható legyen az alakja maga és környezet számára. Épp ezért bátran kiragyoghat a tömegből: felvehet bármit, amiben sugárzónak, nőiesnek érzi magát.
Persze megvannak az optikai trükkök, hogy nagy méretből kicsit kisebbet varázsoljunk, ezeket érdemes ismerni, használni. Ám ha van olyan testtájunk, amire büszkék vagyunk, azt emeljük ki: ilyen lehet a dekoltázsunk például.

Rengeteg divatos ruha elérhető a teltebbek számára, az üzletekben azonban azt tapasztaljuk, a kínálat elsősorban az átlagos méretűeknek szól.
Remek megoldás, ha a netes áruházakban nézünk körül, és ott bővítjük a ruhatárunkat. Ennek oka elsősorban az, hogy itt bővebb a választék, és könnyű a márkák közti keresés, a paraméterek - méret, anyag, ruha típus - szerinti szűrés.

Különösen könnyűvé teszi a vásárlást, ha olyan webáruházba látogatunk, ami kimondottan plus size ruhákat kínál!

Itt csupa olyan modellt találunk, amelyek megkreálásánál figyelembe vették, hogy a nagyobb méretekkel megáldott hölgyek igényei, adottságai mások, mint a vékonyabbaké. Nem lehet egy 36-os modellt felnagyítani 44-esre, nem lesz máris bárki által hordható, hiszen sok ruha bizonyos testalkatra van kitalálva, azon “működik”.

A netes rendelés a megoldás azok számára is, akik - némi túlzással - nem szeretnének minden évben kétszer teljes ruhatárat cserélni. Csaknem ennyire rövid ideig tart a párezer forintos darabokat kínáló, trenddiktáló divatcégek egy-egy terméke.

Érdemes lenne jó minőségű ruhákat vásárolnia mindenkinek, akár 20-30-50 százalékkal drágábban, mivel könnyű kiszámolni: az olcsóbb a drágább a divatban.
Ha pár hónapra veszünk egy-egy blúzt, cipőt, sokkal többet adunk ki ruházkodásra, mintha hosszú távon hordható, klasszikus darabokat választunk, amelyek olyan anyagúak, annyi munka van rájuk áldozva, hogy évekig bírják.

A plus size méretet hordó vásárlóknak érdemes gondolniuk arra, hogy ruháik némi többlet igénybevételnek vannak kitéve. Bírnia kell például a nyúlást az anyagnak, ha feszülős az adott szoknya, nadrág, ruha, esetleg elfordulhat kidörzsölés bizonyos helyeken.
Érdemes áldozni arra, hogy kedvenc darabjaink tartsák a formájukat, ameddig csak viselni szeretnénk őket, és épp ezérttanácsos jó minőségű kínálatból választani.Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 06. 18:09, hétfő | PR

Itt a nyár, ideje feltenni a rovarhálót az ablakra! De hogyan?

Ha te is utálod a szúnyogok hegedülését hallgatni és reggel a csípések helyét vakarni, itt az ideje, hogy feltedd a rovarhálót az ablakra! De ha nincs kialakított sín, akkor hogyan? A megoldás egyszerűbb, mint gondolnád.

2020. Július 02. 09:00, csütörtök | PR

Az autófóliázás nemcsak tuning, hanem védelem is az autónak

Az UV-sugárzás, a nyári meleg, a kőfelverődések, az illetéktelen tekintetek mind olyan probléma, amire megoldást kínál a professzionális autófóliázás. És ha nem lenne elég, akkor még jobban is fog kinézni tőle az autónk.

2020. Június 20. 10:20, szombat | PR

Van akinek ízlik, és van, aki még nem próbálta!

Az Otthon íze tovább bővül

2020. Június 18. 14:31, csütörtök | PR

Nem engednek a minőségből

Évről évre, a legszigorúbb átvilágítást végzik el a Jánosik és Társai Kft.-nél. Idén, a járványhelyzet miatt különleges szabályokat betartva tartottak auditot a külső auditorok.