Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2018. Szeptember 15. 09:12, szombat | Helyi
Forrás: infoesztergom.hu/police.hu

Napokig más kocsijával furikázgatott Esztergomban

Napokig más kocsijával furikázgatott Esztergomban

A tulajdonos engedélye nélkül, három napig használta a kocsit az a 32 éves férfi, aki ellen most vádemelést javasolt az esztergomi rendőrség.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást egy 32 éves férfi ellen. A nyomozás adatai szerint a tettes, szeptember elsején dél körül, egy esztergomi szálló elől elvitte a sértett kocsiját a tudta és engedélye nélkül.

A sértett csak szeptember 4-én tett feljelentést a rendőrségen. Még ezen a napon a tulajdonos a városban meglátta a járművét, és annak használóját a rendőrök kiérkezéséig visszatartotta. A rendőrök a férfit a rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A tettes a bűncselekmény elkövetését beismerte, a rendőrök a járművet a sértettnek visszaadták.

Az ügy vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat bíróság elé állítási javaslattal az illetékes ügyészégnek megküldte.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 16:40, kedd | Helyi

Idén is lesz MCC Feszt Esztergomban!

Az MCC Feszt idén is hangot ad a tehetségnek augusztus 1. és 3. között, Esztergomban

2024. Március 22. 08:20, péntek | Helyi

NEM JUTOTT MESSZIRE A LOPOTT ÜZEMANYAGGAL

Egy 47 éves férfi az M1-es autópályán próbált a rendőrök elől meglépni.

2024. Március 06. 22:09, szerda | Helyi

Rendkívüli kémiaórán vettek részt a Zrínyi iskolások

Február 27-én látványos kémiai kísérletek résztvevői és szemtanúi lehettek a dorogi Zrínyi iskola 1.b osztályának kisdiákjai.