Városlista
2023. március 21, kedd - Benedek, Bence, Miklós

Hírek

2022. December 15. 11:23, csütörtök | Belföld
Forrás: mti

NAV: több mint 12 milliót érő hamis ruhát és táskát találtak egy román kisteherautóban

NAV: több mint 12 milliót érő hamis ruhát és táskát találtak egy román kisteherautóban

Több mint 12 millió forintot érő hamis ruhát és táskát találtak a pénzügyőrök egy román kisteherautóban az M1-es autópályán - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) csütörtökön az MTI-vel.

A pénzügyőrök az M1-es autópálya Győr-Moson-Sopron megyei szakaszán ellenőrizték a román kisteherautót, s a rakterében különféle márkajelzésű táskákat, cipőket és ruhákat találtak zsákokba csomagolva.

Az előzetes szakértői vélemény szerint valamennyi hamisítvány, azokat a védjegy tulajdonosának engedélye nélkül hozták forgalomba - írták.

A NAV munkatársai a több mint 12 millió forint értékű rakományt lefoglalták és iparjogvédelmi jogok megsértésének bűntette miatt eljárást indítottak - áll a közleményben.

Címkék: hamis ruha, NAV

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 21. 07:19, kedd | Belföld

Történelmi pillanat: Mol-csoport: saját azeri kőolajmezőjéről érkező olajat finomít a MOL

Azeri Light típusú kőolajszállítmány érkezik a Mol-csoporthoz a pozsonyi finomítóba az azerbajdzsáni ACG mezőről, amelyben a Mol a harmadik legnagyobb tulajdonos - közölte az olajtársaság hétfőn az MTI-vel.

2023. Március 21. 07:15, kedd | Belföld

Navracsics Tibor: több tiszteletet Európának!

Több tiszteletet Európának; meg kell értenünk Európát, akkor van esélyünk arra, hogy mi is megértessük magunkat Európával - mondta Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter.

2023. Március 20. 12:13, hétfő | Belföld

Átalakul a hulladékgazdálkodás Magyarországon július elsejétől

Számos feladat hárul az érintett vállalkozásokra a kiterjesztett gyártói felelősségi rendszerről szóló közelmúltban megjelent rendelet szerint - hívta fel a figyelmet az EY az MTI-nek hétfőn küldött közleményében.